2777
2789

خانم همسایمون بهد یازده سال از طریق طب سنتی باردار شدن خودمم اول قبول نداشتم که ازین طریق باردار شن وقتی دیدم باور کردم بخدا با داروهای ارزون و رعایت یکسری نکات ساده و پرهیز عذایی شمارشو میزارم ان شالله مشکلتون حل شه ۰۹۹۰۵۳۸۰۶۹۶ کارشون کاملللا علمیه شاید بدون مصرف دارو و فقط با رعایت نکات ساده باردهر شین توکل بر خدا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

کدوم شهره؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما باید بریم پیشش؟

نه گلم تلفنی و تلگ رامی هست کارشون علمیه کاملا ازمایشاتو بررسی میکنه عکسشونو بفرستی خیلیا ازش نتیجه میکیرن زنگ بزنین بگومنو وارد گروه مامایی کن بعد ببین چقد ادم نتیجه گرفتن

سلام عزیزم من پنج ماه ازدواج کردم از ابتدا هم اقدام کردم اما باردار نمیشم😟😟

هنوز زوده قربونت

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
ممنون که شمارشو گذاشتی.به همسرم میگم تماس بگیره

حانمخ خودت تماس بگیر کاملا علمی هست حتس سایز فولیکول رو هم بررسی میکنه ذخیره تخمدان و کلی چیرای دیگه منکه بش ایمان پیدا کردم کارش درسته

اصل کاریو نگفتی هزینه چقدر داره😁

همسایمون در حد دویست سیصد تومن بود والله بعد سه ماه مصرف باروار شد ازونایی بود که هورمونلی بدنش زیاد بود پر مو بود بدنش و کسی امیدی به بارداریش نداشت حتی خانوادش و خودش۰

میتونی زنگ بزنی ابتدا وهرد گروهش کنه ریزه کاری ها رو رعایت کنی بدون اینکه بگی مشکل داری و هزینه کنی شاید باهمونلگا باروار شی

من سر بچه اولم از اول اقدام‌کردم بعد ۷ ماه باردارشدم

بچه دومم بعد ۷ ماه 

اما این نی نی الانم ناخواسته شد

امااااا عجله نکن 

انشالله زودی مامان میشی

ویه نکته دیگه من مثل شماسربچه اولم خیلی بچه میخواستم‌ رفتم حجامت و بادکش کردم‌شاید همون باعث شد باردارشم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...