خانم همسایمون بهد یازده سال از طریق طب سنتی باردار شدن خودمم اول قبول نداشتم که ازین طریق باردار شن وقتی دیدم باور کردم بخدا با داروهای ارزون و رعایت یکسری نکات ساده و پرهیز عذایی شمارشو میزارم ان شالله مشکلتون حل شه ۰۹۹۰۵۳۸۰۶۹۶ کارشون کاملللا علمیه شاید بدون مصرف دارو و فقط با رعایت نکات ساده باردهر شین توکل بر خدا
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه گلم تلفنی و تلگ رامی هست کارشون علمیه کاملا ازمایشاتو بررسی میکنه عکسشونو بفرستی خیلیا ازش نتیجه میکیرن زنگ بزنین بگومنو وارد گروه مامایی کن بعد ببین چقد ادم نتیجه گرفتن
همسایمون در حد دویست سیصد تومن بود والله بعد سه ماه مصرف باروار شد ازونایی بود که هورمونلی بدنش زیاد بود پر مو بود بدنش و کسی امیدی به بارداریش نداشت حتی خانوادش و خودش۰