2777
2789
عنوان

و باز هم من....بیاید براتون حمد بخونم دوستان♥

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 40 پست

برا من بخون دلم نینی میخواد

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

به نیت داداشم ک کار خوب پیدا کنه 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله حاجت روا شی عزیزدلم❤

التماس دعا.. 

حاجتم ظهور امام زمان ب زودیه زود.. سلامتیو خوشبختی همه خانوادم تا اخرعمرم.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

ممنونم واقعا، انشالله حاجت رواشین❤️🙏🌹

مشکلاتم حل بشه، همه چی به خوبی پیش بره تا بالاخره ارامش بگیرم 🙏

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
سلااام  چه مهربوون.. میشه برام دعا کنین یه خواستگار خوب برام بیاد و بتونم ازدواج کنم.. خیلی خ ...

عزیزمی♥

ان شاالله که سفید بخت بشی مادر  

از خدا میخوام یه بخت خوب سر راهت قرار بگیره...

الهی آمین

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

خدایا زندگی خوب خوش بدون درگیری ذهنی با دخترم و شوهرم دور از اینجا با آرا مش مستقل عنایت فرما مردم از بس صدات کردم بشنو خواهش میکنم

ایشالله شما هم حاجت روا بشی دوست عزیز

دخترم آنا همه زندگیمه😘