2777
2789

اول هفته ی ۳۶ هستم

از بعدازظهر هی سر رحمم که نیشه بالای ناف سفت میشه بچه گوله شده سمت راست

توی یک ساعت ۷ الی ۸تا انقباض دارم چیکار کنم؟

طبیعیه؟

اگه انقباضا منظم نیست بله طبیعیه

منم دوسه هفته درگیرش بودم قبل از زایمان

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت بگیر اگه منظمه و سر ساعت دردت میگیره خودتو برسون زایشگاه 

اگه نه طبیعیه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اگه انقباضا منظم نیست بله طبیعیه منم دوسه هفته درگیرش بودم قبل از زایمان

نه منظم‌نیست ساعت ۵ اینحوری بودم

خوب شدم

الان نیم ساعتیه گرفته دوباره

ولی نفسم تنگ میاد منقبض میشه

اگه شکمت مثل سنگ سفت میشه برواگه نه که حرکته بچه جاش تنگه الان

میتونی برااینکه استرس نداشته باشی بری یک نوارقلب ازبچه بگیرن اگه انقباص باشه توان نشون میدن

توان بیمارستانی بروکه دکترت هست 

برو بیمارستان خیال خودت اینجوری راحت میشه عزیزم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
نه منظم‌نیست ساعت ۵ اینحوری بودم خوب شدم الان نیم ساعتیه گرفته دوباره ولی نفسم تنگ میاد منقبض میش ...

کلا شبهاکه می‌خوابید مقیدباشید پهلوهاتون روگرم بگیرید،از حموم میاید

همیشه ۱۸ساله هستم