2777
2789

هر کاری می تونه باشه تو آشپزی تو    دکور خونه و  هر  چیز دیگه 

چه کار  مبتکرانه و خلاقانه ای  کردین و نتیجه  اش براتون  یابرای دیگران  جالب توجه شده ؟

من شاغلم..فقط تنها کارمفیدم اینه که میرم باشگاه..حوصله هیچ کاردیگه روندارم😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حوصله کارای معمولیم ندارم چه برسه خلاقانه😁

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

من ظرف سس خوری ام شکسته بود.چسب زدم چسبوندم  چون دیگه قابل استفاده نبود ی کم ابر (گل مصنوعی میذارن) گذاشتم وسط سس خوری . ی نایلون رنگی رو ریز خرد کردم ریختم دور همون ابر.بعد چندتا گل مصنوعی فرو کردم داخل ابر. شده گلدان

ابداع شیوه های جدید خیاطی مخصوص ب خودم! 😁 

دوخت پرده و مانتو با دست! 

استفاده از سورنگ خیلی بزرگ برای تخلیه ی ابی ک توی ماشین ظذف شویی میمونه! 

در قابلمه هام ک بشکنه نگه میدارم اون سری پلاستیکیش رو وقتی قابلمه ی دیگه سرش اب بشه یا به هر دلیلی بشکنه تعویض میکنم! 

دسته ماهیتابه هامو در میارم به عنوان قالب پیتزا استفاده میکنم 

ابداع شیوه های جدید خیاطی مخصوص ب خودم! 😁  دوخت پرده و مانتو با دست!  استفاده از سورنگ ...

عالیه  

امیدوارم  بتونید به فرزاندانتون هم  منتقل کنین این روحیه رو چون  اتفاقات  مهم  علمی و... خیلی وقتا  از همین  متفاوت نگاه کردن به جیزای ساده شروع شده  

ممنونم انشالله! حرفتون درسته چون منم تو بچگی دیدم ک مادرم تو شرایط سخت چقدر مبتکرانه عمل میکرد!  ...

چه  جالب نسل به نسل  بهم منتقلمی کنید 

بالاخره یه  دانشمندی مخترعی  چیزی از نسلتون به جا خواهد موند    

چه  جالب نسل به نسل  بهم منتقلمی کنید   بالاخره یه  دانشمندی مخترعی &nb ...

🤣 شاید نمیدونم! خدا کنه! 

من حالا حضور ذهن ندارم! تاپیک خوبی از این دفعه ب بعد هروقت احساس کنم کارم نوآورانه است یادداششت میکنم!