2777
2789
عنوان

باران شیخی هنوز پیدا نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 49 پست
خدا کنه همینجور باشه ک شما میگین بخدا من ک عاشق بچه ام تصمیم گرفتم بچه نیارم از بس هر روز ی بچه ناپ ...

عزیزم قبلا هم همینطوری بوده. فقط الان با گسترده شدن فضای مجازی خبرش بیشتر پخش میشه. اگر هم دقت کنی توی اکثرشون پدر و مادر بی دقتی کردن توی نگهداری از بچشون که گم شده

انشالله هر زمان که دوست دارین خدا بهتون بچه های سالم و صالحی بده که هنیشه نور چشمتون باشن و مایه ی شادی دلتون🌺💗

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
عزیزم قبلا هم همینطوری بوده. فقط الان با گسترده شدن فضای مجازی خبرش بیشتر پخش میشه. اگر هم دقت کنی ت ...

ن بخدا ما خودمون چطوری بچگی کردیم همش یا پارک سر کوچه بودیم یا تو خونه همسایه ها کی بهمون بد نگاه کردن

الان وحشتناک

ممنونم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از همسایشون اینطوری شنیدم.  میگفتن حتی روز قبل به مادرش گفته بوده که یه خانومی از مدرسه تا ...

ولی بهتره جایی دیگه نگید خیلیا الکی میگن واقعا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تا زمانیکه باهاش مصاحبه نکنن باور نمیکنم دیگه ...ای خودا😣😥

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.