بعد از ۳ روز زدم منفی شد دوباره فردا میشه ۸ روز تاخیر ....فردا بزنم درست میگه؟ چه مثبت چه منفی رو؟؟؟
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
الان اصلا اعصاب بی بی زدن رو ندارم...میدونم منفیه ها ولی خب میگم مطمئن بشم نیستم تا رازیانه دم کنم بخورم پری بیاد😣😥دوهفتس سینه هام درد میکنه ولی خب بعد ۳ روز تاخیر زدم منفی شد
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال من بعد 5 روز منفی بود بعد 9 روز + شد باردارم الان
چه جااالب بخدا از بس بی بی چکم منفی شده دیگه ازینکه بخوام فردا بی بی چک بزارم فراریم...یک هفتس میگم الان دیگه پری میشم هر جا میرم با خودم پد بهداشتی میبرم ولی نشدم تا الان...
شما برای چی بی بی تون ننفی شده بود؟ لقاح دیر شده بود یا بی بی چک خراب بود؟
شاید خندت بگیره ولی دوبار با وجود بی بی منفی رفتم آز دادن میگفتم شاید بی بی چک اشتباه بگه ولی هر دو بار منفی شد ...الانم فقط میخوام اکتفا کنم به بی بی چک