2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک کنیم😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

امضات تو حلقم😉😉😉😉😉

باشه  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چه کمکی

سلام عزیز جان

جاهای خوبو به هم معرفی کنیم

مثلا من خودم دنبال یه متخصص نازایی خوب هستم.

یکی از دوستام دکتر زرنگار طب سنتی رو بهم معرفی کرده...

حالا یکی دنبال باشگاست...یکی خونه...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام به روی ماهت خب وضعیت تون چطوریه؟😀مجرد متاهل مادر در انتظار مادر؟ من خودم جزو منتظرام😊

فدات،متاهلم ،نه سال ونیمه که ازدواج کردم یه دختر دارم که چهار سال ونیمشه ،همایون ویلا زندگی میکنم

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
فدات،متاهلم ،نه سال ونیمه که ازدواج کردم یه دختر دارم که چهار سال ونیمشه ،همایون ویلا زندگی میکنم

ای جان خدا حفظشون کنه

من 6 ساله ازدواج کردم .هنوز مامان نشدم متاسفانه🤢هر دو هم سالمیم

می خوام بعد ماه رمضون برم پیش یه دکتر طب سنتی به نام زرنگار...خیلی خسته و دل شکسته م

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

منم مهرشهرم✋

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
ای جان خدا حفظشون کنه من 6 ساله ازدواج کردم .هنوز مامان نشدم متاسفانه🤢هر دو هم سالمیم می خوام بعد ...

ان شاءالله که شما هم مامان بشی عزیزم

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜