2777
2789
عنوان

دندان در آوردن

125 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها دختر من من چهار ماه و بیست و سه روزشه چند روزیه آب دهنش خیلی زیاد شده و خیلی گریه و بی قراری میکنه دست من رو میبره تو دهنش و خیلی فشار میده دکتر خودش میگه از دندون نیست و اب دهنش بخاطر رفلاکسشه کسی تجربه ای داره ؟ راهنماییم کنین دیوانه شدم از بس گریه زاری میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون لثه هاش خارش داره برا همین اذیت به داروخونه بگو ژل دندون میخوام بعد بمال به لثش بی حس میشه یا از اون دندونی هاکه داخلش اب داره رو بزار فریزر وقتی یخ بست بکش ب لثه هاش

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون

بچه دوست منم رفلاکس داشت بهش دارو معده و رفلاکس داد خوب خیلی بهتر شد خودت غذا نفاخ نخور عرق نعنا بخور 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
پسرتون ک رفلاکس داره چند کیلو بود چارماهگیش وزن گیربش خوب بوده؟

پسرمن ۳ کیلو بود وزن تولد 

الان تقریبا پنج و نیم بود دکترش گفت خوبه وزن گیریش 

اما خودم حس میکنم باید ی کم بیشتر میبود نمیدونم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
پسرمن ۳ کیلو بود وزن تولد  الان تقریبا پنج و نیم بود دکترش گفت خوبه وزن گیریش  اما خودم ...

برا چهار ماه یکم کمه

پسرمنم رفلاکس دارع چهارماهگیش۷کیلو بود دکتر گف کمه ک!!تولدشم۳

خدایا شکرت..
برا چهار ماه یکم کمه پسرمنم رفلاکس دارع چهارماهگیش۷کیلو بود دکتر گف کمه ک!!تولدشم۳

البته فردا میره تو چهار ماه 

هنوز سه رو داره پر میکنه 

این وزنشم مال دوهفته پیش بود 

شاید الان تغییر کرده باشه 

چون نرفتم مرکز بهداشت فعلا 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی