2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=87641221]۱سال ۴ماه وقتی بی خیال دکتر و دارو شدم اصلا توقع نداشتم فهمیدم حامله ام[/QUOTعلايم چی بود

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
۱دی

علائم چی بود من۲۹اخرین پریود بود الان تست زدم منفی بود

علایم زیردلم تیر میکشه 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

سلام دوست عزيز ديدم توي يكي از تاپيك ها پيام داده بودي باه زنان و امادگي رحم استفاده كردي

اينا رو استفاده كردي حامله شدي؟

منم رفتم اينا رو بهم داده طب اسلامي هنوز مصرف شروع نكردم

ميشه بگي امادگي رحم رو چه روزي از دوره پريود بايد استفاده كرد؟