2777
2789
عنوان

کسی درمان دیگه ای بجز لاپرا برای بسته بودن لوله ی رحم سراغ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 31 پست
میدونم شنیدم هزینش سنگینه پارسال آی وی اف کردم منفی شد کلی هم هزینه برداشت

لاپارا واقعا گرونه ضمن اینکه اونقدرها هم عمل راحتی نیست

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسین رازیانه شربت سودا بادکش و روغن بابونه و زالو زیر شکم 

خب چیزای مضری نیست. اگه عجله نداری برای بارداری یه مدت با همینا طی کن انشااله که نتیجه می گیری.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
برا منم گفتن باید لاپراسکوپی کنم،اگه جواب نداد لوله هامو دربیارم،ولی من توکل کردم به خدا،مدام ازش می ...

وای عزیزم خداروشکر ک باردار شدی برای منم دعا کن چندوقت بعد باردار شدی؟

عزیزم تو عکس رنگی شما درد هم داشتین؟ چون دکتر به من گفت اگه درد بکشی خیلی خوبه ,یعنی لوله هات بازن, ...

ن عزیزم اونایی که لوله هاشون مسدود باشن درد دارن ولی اونایی که مشکلی نداشته باشن هیچ دردی نداره

وای عزیزم خداروشکر ک باردار شدی برای منم دعا کن چندوقت بعد باردار شدی؟

من راستش وقتی دکتر بهم گفت چند ماهی کلا ناامید و افسرده شدم،برا همین اصلا اقدام نمی کردم و برا کیست قرص می خوردم،ولی وقتی عزممو جزم کردم فک کنم هفت هشت ماه بعدش باردار شدم