2777
2789
عنوان

این کار شوهرم ینی چی.....

1077 بازدید | 80 پست

۸ ساله ازدواج کردم.دوبار بهم خیانت کرده ولی خیانتش چتی بوده.ن عاطفه و احساسی در کار بوده و ن رابطه جنسی.

همیشه هم بهم میگه تو اوکی هستی و بهترینی.

واقعا هم اینجوریه.کلا قیافم خوبه و اخلاقمم براش مشکلی نداره.تو رابطه جنسی هم براش کم نذاشتم.

و هم تو رابطه عاطفی بی نهایت خوبم.ذاتش بد نیس و هیز نیس و دنبال ناموس مردم هم نیس.ولی نمیدونم این کاراش ینی چی.خیلی ب هم ریخته ام.نمیدونم درست میشه یا نمیشه.دوتا بچه هم دارم.خودشم میگه اشتباه کردم و دیگه تکرار نمیشه.ولی نمیتونم دوباره باورش داشته باشم.خیلی دارم اذیت میشم.خیلی دوستم داره ولی بنظرتون این رفتارش درست میشه یا ن.چیکار کنم از سرش بیفته؟

لایکم نکنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش گلم به نظر من که کاملا شخصی هست زنو شوهری که رابطه خوبی دارن هیچوقت خیانت توش اتفاق نمیوفته.بااین توضیحاتی که ازخودت دادی دلیلی واسه خیانت نمیبینم.ریشه یابی کن مشکلت رو

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

هيز نيست دنبال ناموس مردم نيست بد ذاتم نيست فقط خيانت ميكنه!😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤