2777
2789

شوهرم خودش از همه توقع داره و اگه کسی روشو نگیره خیلی خیلی بهش برمیخوره و ناراحت میشه و حتی با طرف سر و سنگین میشه چندین بار بهش گفتم مگه طلبکاری ک روتو نگیرن قهر میکنی میگه ادم از اشنا توقع داره

حالا اگه کسی بهش رو بزنه اصلا روشو نمیگیره مگر اینکه منفعت خودش توش باشه

اینم بگم کلا ادمی نیس ک دائم درحال رو انداختن ب اینو اون باشه ولی توقع داره همون یباری ک میگه اوکی بگن

خیلیم ادم پرویی و جایی ک بدونه زورش میرسه حسابی میتازونه

مثلا میدونه زورش ب خانواده من میرسه و من رو خانوادم خیلی حساسم و خانوادم بخاطر من صبوری میکنن واسه همین هرکاری دلش میخاد و هرجوری دلش میخاد رفتار میکنه

نمیدونم چرا ولی کلا با مامانم لجه خیلی همش حس میکنه مامانم دخالت میکنه و منو پر میکنه درصورتی ک اصلا اینجوری نیس

وقتی من ی چیزی میگم ک تو ذوقش میخوره میگه مامانت باز پرت کرد فک میکنه من هنوز همون بچه ۱۸ سالم ک اوایل هرچی میگف لال بودم

از بس اون موقعه لال بودمو بلد نبودم چیکار کنم و همش تابعش بودم فک میکنه الان اگه چیزی بگم مامانم یادم داده

مثلا پنج شنبه شب رفتیم خونه عموم موقع برگشت داشت بارون میومد از خونه عموم ک اومدیم بیرون مامانم هی بهش گف بزار رو بچه رو بپوشونم اینم هی جلوی جمع خودشو میزد ب نشنیدن کلی من خجالت کشیدم اومدیم خونه میگم مگه مامانم بد دخترمونو میخاد ک میگه روشو بپوشون ک تو اونجوری میکنی میگه مامانت چرا دخالت میکنه خودم میدونم چیکار کنم

دیشب مامانم اومده اینجا از صب اومد دخترمو برد حموم بچمو نگه داش من شام گذاشتم و کارامو کردم بعد رف مولودی ساعت یازده شب اومد اینجا ک داداشم بیاد دنبالش بره خونشون از در ک اومد تو مامانم بهش سلام کرد بعد مامانم بهش میگه چخبر خیابون شلوغه ی جواب سر بالا ک بد نیس مامانمم طفلک بچه رو برداشت رفت تو اتاق خاب با اون بازی کردن تا داداشم بیاد بره

بعد ک داداشم اومد مامانم میگه خدافظ شوهرم انگار کر اصلا جواب نداد

وقتی مامانم رف بهش میگم مگه مرض داری اینجوری میکنی مامان من چ هیزم تری بهت فروخته میگه ای بابا 

مامان تو میاد اینجا و میره باید منو تو باهم بجنگیم؟

میاد شر میزاره اینجا منم گفتم رفتار تو باعث شر میشه وگرنه مامان من کاری نکرده

دلم از اینجا میسوزه ک من خیلی ب خانواده اون ک اصلا لایق احترام نیستن احترام میزارم حتی تا حالا یبار سرشون داد نزدم یبار بهشون تو نگفتم کاری ک شوهرم در حق خانوادم کرده

ینی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم مثل اون باشم در مقابل خانوادش هرکاری میکنم یدفه مث شوهرم رفتار کنم نمیتونم

از اینکه ب پدر شوهر مادرشوهرم بگم مامان بابا عذاب میکشم هر دفعه میگم ایندفه میگم عمو و زنمو باز نمیتونم میگم الان ناراحت میشن

پدر مادر شوهرم از هم جدا شدن وقتی شوهرم دو سالش بود و اون پیش پدربزرگ پدریش بزرگ میشه تا ۱۵ سالگی بعد ک میاد تهران پیش پدرش زنباباش اصلا راضی نمیشه این اونجا بمونه و اگه قراره بمونه خرج خونه باید گردن شوهرم باشه شوهرمم میبینه اینطوریه میره منزل مجردی و بعد ک ازدواج میکنیم حالا چون زنباباش زن خوبی نبوده همش باباشو علیه شوهرم پر میکرده شوهرم ب همه زنای دنیا بد بینه و میگه همشون عین همن حتی مامان تو

اینم بگم زنباباش خیلی توقعیه حتی از دختر خودشم توقع داره و اینو شوهرمم دیده ک دخترشو علیه شوهرش پر میکنه واسه همین همیشه میگه زنبابامم دختر خودشه ولی میگه فلان کار و تو زندگیت بکن اونم میکنه شر میشه مامان توام همینه

این خیلی منو اذیت میکنه چیکار کنم حالیش بشه مامان من با زنبابای اون فرق داره منم هر چی میگم حرف خودمه و دیگه اون بچه ۱۸ ساله لال نیستم ک هیچی حالیش نبود

ما زیاد با پدرشوهرم اینا رفتو امد نداریم شاید سالی یکی دوبار چون شوهرمو زنباباش با هم نمیسازن و بخاطر زنباباش پدرشوهرمم با شوهرم کنار نمیاد ولی با این حال وقتی ی جمعی میریم ک باهمیم کلی حرفو حدیثو داستان زنباباش در میاره من از کل فامیل شوهرم بی احترامی دیدم حتی عمو عمش ولی تا حالا یکبارم بی احترامی نکردمو جوابشونو ندادم ولی شوهرم با اینکه هیچی جز احترام ندیده همه جوره میتازونه

درضمن فقط با خاهرشوهرم رفتو امد داریم اونم بچه زنباباشه ولی با شوهرم خوبه شوهرم تک فرزند و ی خاهر برادر ناتنی داره فقط هرازگاهی ک ناراحت میشم خیلی زیاد دیگه نمیتونم تحمل کنم ب خاهرشوهرم میگم مامان بابات فلان کار رو گردن خیلی بهم برخورد اونم طوری ک شر نشه خیلی مودبانه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

نخوندم ولي شوهري كه به خانواده زنش توهين كنه يعني توو يه خانواده بي فرهنگ و با شخصيت خيلللي ضعيف پرورش يافته است😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم برای مادرت خیلی سوخت. بزن شوهرت رو از وسط نصف کن.

بقران خیلی مامانم مظلومه کنار این اصن جانش درد واسش

نخوندم ولي شوهري كه به خانواده زنش توهين كنه يعني توو يه خانواده بي فرهنگ و با شخصيت خيلللي ضعيف پرو ...

دقیقا خانوادش فوق العاده بی شخصیتن و من اینو بعد از ازدواجم متوجه شدم

اوه مای گاد 

داستانت خیلی سخته 

من اون اوایل ازدواج شوهرم اینارو میگفت 

میگفت خونه مامانت نرو فلان کارو اون بهت یاد داده و از این چیزا ولی بعدش نمیدونم چطور شد ک الان باهم خوبن 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

تو سیاست داشته باش مدام از زبون مامانت تعریفشو بده مثلا بگو مامانم این غذا رو واسه تو درست کرد یا مامانم پیش خالم خیلی تعریفتو کرد یا مامانم بهم پول داد گفت برای شوهرت فلان چیزو بخر یا مامانم زنگ زد میخواست باهات حرف بزنه خونه نبودی ازونور از زبون شوهرتم برای مامانت خودشیرینی کن 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اوه مای گاد  داستانت خیلی سخته  من اون اوایل ازدواج شوهرم اینارو میگفت  میگفت خونه ...

ایشالا همیشه خوب بونن 

من الان ۵ ساله ازدواج کردم ولی ادم بشو نیس

ی مدت خوب میشه ولی دوباره ک زنباباشو میبینه دوباره میشه ادم سابق

نمیدونم چرا زنباباش یجوری رفتار میکنه ک این نسبت ب همه بدبین شه

من بودم حد اقل یه بار بهش میگفتم اگه طلاق نمیگیرم بخاطر اینه که بچم نشه یکی مثله تو بیشعور و بی فرهنگ و بی ادب

بعدشم خودمو میزدم به بیخیالی و به هیچ کدوم از اعضای خانواده اش بخصوص اونایی که واسش مهمن محل نمیذاشتم

و به بابام اینا هم میگفتم تا تونستین این بیشعورو کنف کنین

حالا میخواست جنگ جهانی سوم تو خونه ما راه بیوفته میذاشتم بیوفته خودمم از هیتلر بدتر میکردم

همینه که هست من تحمل بی احترامی ندارم😏😏

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

همیشه بهش بگو  فکر کنم مامانم تو رو از داداشم بیشتر دوست داره یا مثلا بگو داداشم فلان غذا رو گفت درست کنه ولی چون تو دوست نداشتی مامانم غذای مورد علاقه تو رو درست کرده بگو مامانم مجبت کلامی نداره ولی من میفهمم خیلی دوستت داره 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
تو سیاست داشته باش مدام از زبون مامانت تعریفشو بده مثلا بگو مامانم این غذا رو واسه تو درست کرد یا ما ...

مامانم واقعانم اینکارا رو میکنه مثلا یوقتایی ک نمیاد خونه مامانم غذاشو میکشه من میارم خونه بعد میگه خاسته دخترش تو زحمت نیوفته از راه برسه غذا بزاره غذا داده 

نده خودت بیا درست کن

میگم مامانم اومده فلان کار رو کرده میگه کرده ک کرده واسه دخترش کرده واسه من ک نکرده اگه واسه من کرده نکنه

تو سیاست داشته باش مدام از زبون مامانت تعریفشو بده مثلا بگو مامانم این غذا رو واسه تو درست کرد یا ما ...

عزیزم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

تا همینجاشم اشتباه کردن

محبت یه اندازه ای داره به بعدش دل طرف و میزنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ایشالا همیشه خوب بونن  من الان ۵ ساله ازدواج کردم ولی ادم بشو نیس ی مدت خوب میشه ولی دوباره ک ...

چون حسوده و خبیث

اگ بگم با مشاور حرف بزن نمیدونم کمکی میکنه یا ن

ب من ک نکرد خودشون رفتارشون باهم خوب شد 

اونموقع شوهرم نمیذاشت سمته مامانم برم الان واسه هم نوشابه باز میکنن😂

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
مامانم واقعانم اینکارا رو میکنه مثلا یوقتایی ک نمیاد خونه مامانم غذاشو میکشه من میارم خونه بعد میگه ...

پس شوهرت خیلی بیشعوره که محبت مامانتو درک نمیکنه