2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی میخوری

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم شکمم انقدبزرگ شده بود پوست شکم مثل اینه بودبرق میزدازبس کش اورده بود کلن کج شده بود اخربارداریم یه خانومه توخیابون دیدم گف توروخدا چادربپوش خیلی شکمت ناجوربزرگ شده وحشت کردم دیدمت. خخخخ بچم موقع به دنیااومدنش ۴کیلو ۳۰۰بود

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
نه بابا 10 کیلو کم کردم با این ویارم فقط شکمم گونده شده

خودمم مثله شماهستم...بچه اولم پسره بعداز زایمان شیرخشکی که شد رژیم گرفتم اصلا شکم نداشتم...اماالان لباس بارداری ماه آخرکه واسه پسرم میپوشیدم دیگه تنم نمیشه بااینکه الان 4ماهمه...فقط هم شکم دارم...موندم بخداچی کارکنم

دختر😍😍 اینقدر خوشحالم دخترم خواهر دار شده آخه نه من نه شوهرم خواهر نداریم

عزیزم  منم خوشحال شدم هیچی  مث خواهر نمیشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
فاصله دو تا بچت چقد بود چند ماه اقدام بودی واس دومی

دخترم الان. سه سال و نیمه تا دومی بدنیا بیاد تقریبا 4 میشه

همون ماه اول، این دومین باره خدا تو دهنی محکمی به دکترا میزنه چون قبل اقدام رفتم چکاپ دیدم پلی کیستیک دارم دکترا ناامیدم کرده بودن ولی سر اولی هم همون ماه اول باردار شدم😁

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️