2777
2789

دوستان ممنون ميشم اگر ميدونين چنده بهم بگين

هم ايراني هم خارجيش

تاثير كدوم بهتره 

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

من بدون دفترچه ورقی ده خریدم ایرانی

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

فک کنم ۷ تومن گرفتم 

ولی دیشب آمپول hcg گرفتم چهل و خورده ای

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خارجی هم داره یا نه 

ولی ارزونه...قبلا ورقی سه تومن بود فکر کنم

ولی من از کلومیفن نتیجه گرفتم، لتروزول فایده نداشت

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
فک کنم ۷ تومن گرفتم  ولی دیشب آمپول hcg گرفتم چهل و خورده ای

من hmg سه تاش شد 37تومن.با دفترچه ارزونتره ها...عزیزم ببخشید بعد  تزریقhmgچ وقت رابطه داشه باشم؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
من بدون دفترچه ورقی ده خریدم ایرانی

كي جديدا

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
فک کنم ۷ تومن گرفتم  ولی دیشب آمپول hcg گرفتم چهل و خورده ای

انشالله اين ماه باردار ميشي

بعد امپول چند ساعت بعد اقدام كردي

من hmg سه تاش شد 37تومن.با دفترچه ارزونتره ها...عزیزم ببخشید بعد  تزریقhmgچ وقت رابطه داشه باشم ...

نه خواهرم hcg

یکیه مگه؟؟؟

دکتر به من گفت تا سه روز بعد بیست و چهار ساعت یه بار بعدش یه شب در میون

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

كي جديدا

اره هفته پیش

انشالله اين ماه باردار ميشي بعد امپول چند ساعت بعد اقدام كردي

شب آمپول زدم ساعت دوازده صبح ساعت هشت تقریبا

شب آمپول زدم ساعت دوازده صبح ساعت هشت تقریبا

من متوجه نشدم يعني ٢٤ ساعت بعد اقدا داشتي و تا ٣ روز هر روز 

نمیدونم خارجی هم داره یا نه  ولی ارزونه...قبلا ورقی سه تومن بود فکر کنم ولی من از کلومیفن نتی ...

چندتا قرص و امپول زدی که نتیجه داد دکتر بمنم داده می گه جواب میده ولی بستگی به دوز مصرفی خیلی داده

من متوجه نشدم يعني ٢٤ ساعت بعد اقدا داشتي و تا ٣ روز هر روز 

نه ده تا دوازده ساعت بعدش

بعد هر شب تا سه روز 

ولی شوهرتم تقویت کن