2777
2789
عنوان

حلقه نامزدیم گم شده😭😭😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
وایی چ بد من کلا از انگشتر و حلقه بدم میاد.حس سنگینی میکنم تو دستام.فقط عروسی یا تولدی جیزی میپوشم.

کار خیلی خوبی میکنی من واسه امنیتم حلقمو همیشه دستم میکردم ولی اشتباه کردمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خیلی خوبی میکنی من واسه امنیتم حلقمو همیشه دستم میکردم ولی اشتباه کردمم

من ی مدته ب این نتیجه رسیدم مردا ب زن های متاهل بیشتر نخ میدن و دنبالشونن تا دختر مجرد.برا خودم و همسرم ثابت شده.همون فک کنن مجردی بیشتر امنیت داری والا

اره بوده ولی چجوری از اون نیم وجبی بپرسم هم نمیفهمه هم مامانش ناراحت میشه

خو معمولا بچه ها به این چیزا علاقه دارن برمیدارن یه جا قایم می کنن اول خوب فک کن ببین اون بچه کجاها بازی می کرد یه سر به اونجاهام بزن،انگشترای مادر من و نوه خالم موقع بازی برداشته بود تو یه کیف کهنه گذاشته بود 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

یبار انگشتر ساعتمو گذاشتم رو اپن بعدش رفتم نبود تا خود صبح من گشتم از استرس خوابم نمیبرد خلاصه پیداش نکردم تا ظهر شد دیگه داشتم گریه میکردم داداشم از مدرسه اومد گفت چته تو گفتم انگشتر ساعتم نیست یهو گفت خاک بر سرت من گذاشتمش تو ماکرویو گم نشه

من ی مدته ب این نتیجه رسیدم مردا ب زن های متاهل بیشتر نخ میدن و دنبالشونن تا دختر مجرد.برا خودم و هم ...

اونکه اره ولی جایی که توش رفتو امد دارم بفهمن ازدواج کردی جرءت صمیمیتشون کمتر میشه ولی خب خودم به اشتباهم پی بردم :(

عزیزم نگفتم تو اینکارو بکن من کلا همسرم یه حساسیت بیمارگونه ای روی حلقه ازدواج داره یعنی شده که بیر ...

چرا خیلی از مردا اینحجورین خودمم رو‌حلقه همسرم گیر میدم خخخخخ بیچاره‌میگه پیر شدم‌جلو‌همکارام زشته اما بخاطر من میپوشه

مرسی عزیزم همین کارو میکنم تورو خدا دعا کنین پیداشه وگرنه آبروم جلو  شوهرموخونوادش میره😢

میگه ک‌جهت گمشده غمگین نشین ک پیدا گردد ب یقین  جناب شیخ بهایی میگه ک‌پیدا میشه جان من پیداش کردی از ته دل ت برام دعا کن ارامش دعا کن 

انشاله الان ی فال شیخ بهایی برات میگیرم ببینم پیدا میشه

واسه منم بگیر بیزحمت ببینم اخر داستان زندگیم ارامش میگیرم یا نه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋