2777
2789

این نام کاربری برای خواهرمه 

من برای اینکه دلم گرفته بود  ۱ساعت پیش تاپیک زدم فقط و فقط واسه اینکه حواسم پرت بشه از مشکلاتم!!!!

و البته  پیشنهاد خواهرم که مدتی بود نی نی سایت فعالیتی نداشت 

با حجم زیادی از بی فرهنگی روبرو شدم

ای کاش اینقدر راحت قضاوت نمیکردیم... 

ای کاش اینقدر فهمیده بودیم که تاپیک رو کامل میخوندیم و بعد نظر میدادیم 

ای کاش درک میکردیم اگر مشکلی داریم با موضوع تاپیک حتما نباید نظر بدیم میتونیم سکوت کنیم!!!  

کاش میفهمیدیم دلیلی نداره تو این فضایی که همدیگه رو نمیشناسیم دروغ بگیم!

دروغ گفتن چه منفعتی داره اخه اصن؟  

یا میفهمیدم همه عقده امار بازدید بالا رو  ندارند

یا اصن تاپیک پر بازدید چه منفعتی داره؟؟؟؟ 

یا میفهمیدیم با نظراتمون ممکنه دل کسی رو بشکنیم😞

ای کاش به جای اینکه دنبال پلیس بازی و حاشیه بودیم 

اصل مطلب رو میگرفتیم 

خودمون رو یه لحظه میذاشتیم جای طرف و مفید نظر میدادیم 

من خیلی کم فعال بودم اینجا و از این به بعدم هیچ وقت دیگه فعالیتی نخواهم داشت 

در اخر تشکر میکنم از همه کاربرایی که نظر مفید دادند 

و التماس تفکر!

چیشده چی بود موضوع 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي اون ك ا ن رو اون خانم ننداخته بود زير مبل كار خود شوهرت بوده چون در آوردنش كار خود مرده زن چيكار داره به اون 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
انسانَش آرزوست..😒

نمیری تو   

تو تاپیک حاضر جوابی چقدر جوابای بامزه دادی

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
😂😂😂یکم دیگه ادامه میدادم ب فحش میرسیدم اونجا

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

همش در حال نالیدن از هم هستیم،،،من ندیدم کاربری رو ستایش کنیم،همش توهین،اجبار،مخالفت

مثلاً بگیم کاربر مامان ۳ قلوها خیلی با درک و باکلاسه،،

کاربر دیبی خیلی مهربونه

کاربر گومبولی خیلی صادقه

کاربر پسر جوانمرد خیلی باشخصیت هست

همش ایرااااد