2777
2789
عنوان

چرا اینقده من سخت گیرم ؟

259 بازدید | 9 پست

لطفا بهم کمک کنید ک این عادتامو کنار بذارم مثلا دوست ندارم بچه ام ازم حتی چند ثانیه دور باشه بغیر از بغل خودم ب هیچکس دیگه ای اجازه نمیدم بغلش کنه ب هیچ کس امانت نمیدمش یاشوهرم میره سرکار باید هرساعت بهش زنگ بزنم 

میره بیرون باید خبر داشته باشم کجا میره حتی اگه خبر هم داشته باشم هر یه ساعت یه بار باید بهش زنگ بزنم ببینم چیکار میکنه همه تو فامیل اعتراض میکنن میگن خیلی کارم زشته و دارم شوهرم و دخترم اذیت میکنم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب  راحت باش گیرنده فرخ بافنده

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

شما سخت گیر نیستی و کاری که نیکنی اسمش سخت گیری نیست بلکه چیز دیگست ...شما خانوادتو تو فشار قرار میدی و دائما حس تملک روشون داری که مشکل بسیار بزرگیه و دیگران رو شما دافعه خواهند داشت به خصوص همسر و بچتون ...قطعا برید پیش روانپزشک چون وسواس فکری هم دارید 

اصلا فکر نمیکردم ک این کارام اذیت باشه از نظر خودم عادی بود یه بار جاریم بهم گوشزد کرد ولی من گفتم حتما حسودی میکنه و میخواد رابطه مارو سرد کنه ولی امروز مامانم هم بهم گفت

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆