2777
2789
عنوان

بوسیدن گوش نوزاد 😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 41 پست

یعنی واقعا نمیدونی بچه گوش درد میگیره واقعا از عکس العملش حدس هم نزدی شاید اذیت میشه یا میترسه واقعا نمیدونم چی بگم تازه میگی خوشت میامده میپریده هوا 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
وااااای اعصابم خورد بود  با امضات کلی خندیدم😂😂😂😂

خداروشکر😃

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اینکارو انجام دادی؟؟ ببرش دکتر اگه مشکوکه

الان سه چهار روز همش از گوشش بوس میکنم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

منم خنگ بودم همیشه چشمشو بوس میکردم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
یعنی واقعا نمیدونی بچه گوش درد میگیره واقعا از عکس العملش حدس هم نزدی شاید اذیت میشه یا میترسه واقعا ...

فک میکردم قل قلکش میاد

تورو خدا اینطوری نگیر من بدتر از عذاب وجدان میمیرم

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
الان سه چهار روز همش از گوشش بوس میکنم 

ای بابا خوبه باز زود فهمیدی فک نمیکنم چیزی شده باشه ولی واسه اطمینان بیشتر ببرش دکتر

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
ای بابا خوبه باز زود فهمیدی فک نمیکنم چیزی شده باشه ولی واسه اطمینان بیشتر ببرش دکتر

حتما میبرمش الهی بمیرم خاک تو سرم کنن شالا من دیوونه وای خدا بچه ام همش ۳ماهشه نکنه اتفاقی براش بیفته😭😭😭😭😭😭😭

حتما میبرمش الهی بمیرم خاک تو سرم کنن شالا من دیوونه وای خدا بچه ام همش ۳ماهشه نکنه اتفاقی براش بیفت ...

خدانکنه گلم 

بد به دلت راه نده چیزی نمیشه😊

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
دقیقا مشکلیه که من با خواهر شوهرم دارم هر دفعه گوش نینیمو بوس میکنه اونم خیلی گربه میکنه هرچی میگه گ ...

اصلا نزار اینکارو کنه من شوهرم یک ساعت پیش امتحانی گوشمو بوسید هنوز داره سوت میکشه بیچاره بچه 

حتما میبرمش الهی بمیرم خاک تو سرم کنن شالا من دیوونه وای خدا بچه ام همش ۳ماهشه نکنه اتفاقی براش بیفت ...

عزیزم نگران نباش

فقط به حرف زدن شماها واکنش نشون میده و صداتون دنبال کنه

یعنی مشکلی نداره

مهم اینکه الان فهمیدی نباید این کار بکنی

خدانکنه گلم  بد به دلت راه نده چیزی نمیشه😊

از کجا می فهمن مشکلی برا گوشش پیش اومده معاینه میکنه گوششو؟ ؟؟

عزیزم نگران نباش فقط به حرف زدن شماها واکنش نشون میده و صداتون دنبال کنه یعنی مشکلی نداره مهم این ...

آره تا یه صدای کوچیک میاد از خواب میپره حتی اگه گریه کنه صداش بزنیم آروم وا یمیسه

اصلا نزار اینکارو کنه من شوهرم یک ساعت پیش امتحانی گوشمو بوسید هنوز داره سوت میکشه بیچاره بچه 

اگه بچه اذیت بود حتما بعد بوسیدنش با جیغ و صدای بلند گریه میکرد

اما خدا را شکر که بعدش جیغ و گریه نکرده که

از کجا می فهمن مشکلی برا گوشش پیش اومده معاینه میکنه گوششو؟ ؟؟

نمیدونم من واسه معاینه گوش رفتم ولی واسه بچه هارو نمیدونم🤔🤔