2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و اندومتر ضخیم

2128 بازدید | 9 پست

لطفا کسانیکه تنبلی تخمدان دارند و اندومترشون ضخیم بود بیان و تجربیاتشون رو بگن ،آیا قابل درمانه? ، خیلی خطرناکه؟سرچ کردم تو گوگل چیزای خیلی بدی نوشته  راجع به سرطان و ...😔😔😔😔

نه عزیرم خطرناک نیست وقابل درمانه خیلی زود پیگیر باش ..فقط یکمی برای بچه دارشدن مشکل افرینه...سعی کن حتما نزد متخصص نازایی ویزیت بشین. انشالله خیلی زود دروان مشین.

نه عزیرم خطرناک نیست وقابل درمانه خیلی زود پیگیر باش ..فقط یکمی برای بچه دارشدن مشکل افرینه...سعی کن ...

انقد استرس گرفتم که دیگه بچه ییادم رفت فکرای بیماریهای وحشتناک ولم نمیکنه😔 ممنونم دوست عزیزم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی تخمدان دارم ولی اندومتر ضخیم رو نمیدونم.ضخامت اندومتر شما وسط سیکل چند هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
منم تنبلی تخمدان دارم ولی اندومتر ضخیم رو نمیدونم.ضخامت اندومتر شما وسط سیکل چند هست

مرسی عزیزم ،نمیدونم چون اولین بارمه سونو دادم یعنی روز ۲۳ سیکل ۱۴ بوده ضخامتش ،قرار شد بعد پریودم باز سونو بدم ، البته پریودم نامنظمه نمیدونم که چطور میشه

(فولیکول ۱۸ میلی در تخمدان راست ،تخمدانها ۲۹ میلی دارای ابعاد نرمال ،تخمدانها اکوژن‌تر از معمولند و در انها علایمی به نفع poms مشهود است ،ابعاد رحم ۸۴ در ۴۷ و  و میومتریال عادی،،، اندومتر ضخیم بوده و و ضخامت ان ۱۴ میلی است،کیست در تخمدانها مشاهده نشد )سونو بود 

مال من 12سیکل 10بود با این حساب زیاده.عیب نداره گلم نگران نباش اصلا مشکل جدی نیست یه فولی خوب هم سمت راست داری.تخمدون هات که تنبل نیست.دارو مصرف میکنی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
ضخامت رحمم 12سیکل 10بود یعنی زیاده

برا من ۲۳ سیکل بود دکتر گفت باید ۱۲ اینا میشد ، ممکنه چون اخرین بار بعد دو ماه پریود شدم ضخیم شه ؟؟تازه پریود اخرم ۸ فروردین بود، یه چیز عجیبم دفع شد ببخشید، یه چیز شبیه پوست ضخیم خونی که حتی با دستم میکشیدمش پاره نمیشد ،بازم ببخشید، باید حدود۱۳،،۱۴ اسفند پریود میشدم اما نشدم چند روز بعدشم یاسمین خوردم چون میرفتم سفر زیارتی ،که نهایتا ۸ فروردین شدم

دوستم گفت اون لخته بوده 

چون قرص خوردی 

الان نگرانم 😔😔😔

مال من 12سیکل 10بود با این حساب زیاده.عیب نداره گلم نگران نباش اصلا مشکل جدی نیست یه فولی خوب هم سمت ...

عزیزم ،دکتر گفتش که فولیکول خوبه به ضرر تنبلی تخمدانه

اما خب چرا سونو گفته pcom?یعنی احتمالا پلی کیستیکه چون اکوژنترم بوده،تازه دکتر گفت بعد پریود سونو بده باز ،یعنی میخواد ببینه ضخامت چقد فرق کرده؟؟

مال من 12سیکل 10بود با این حساب زیاده.عیب نداره گلم نگران نباش اصلا مشکل جدی نیست یه فولی خوب هم سمت ...

برام روز دوم پریود ازمایش نوشته بود هورمونی، دو روز بعد پاکی‌ام میرم سونو پاپ اسمیرم برا اولین بار میدم ۲۹.۵ سالمه گفت دهانه رحمت خوبه اما من خیلی استرس دارم 

مرسی که وقت میزاری جواب میدی🙏🙏💓💓