2777
2789
سفته؟؟؟ یاشله؟؟ منظورم اون زائده گوشتیه

مال من شله وقتی ببخشید یکم زور بزنم انگار توشون پرخون میشه و باد میکنن و سفت میشن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من یه زائده گوشتی کوچیک بیرونه که خیلی نرمو شله..دردم ندارم.اصلا یبوست نمیگیرم.حالا موندم برم د ...

مال منم کوچیک بود تو بارداری و زایمان افتضاح شد ۳ ،۴ تا زده بیرون😔

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
اون زائده ی گوشتی رو چطور میشه از بین برد؟.دور مقعدم پره .همش برآمده س.پیش شوهرم خجالت میکشم.عمل هم ...

اونا رو ول کن وقتی تعذیت درست باشه خودش کوچیک میشه و درد نداری منم یه کوچولو دارم ولی مهم نیست شوهر وه دیگه دره بین نمیداره ا نحا رو چک کنه دقیق

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
  اونا رو ول کن وقتی تعذیت درست باشه خودش کوچیک میشه و درد نداری منم یه کوچولو دارم ولی ...

اخه بالاخره چشمش میخوره.میگه چندشم میشه.میبرمت دکتر لیزر کنن.😢اخه لیزر از بین میبره؟

الان 3 4تا زده بیرون.دوماه دیگه هم زایمانمه.با اون همه زور زدن فکر کنم کلا بواسیر بشم😢😢😢😐😐😐😐😐

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
مال منم کوچیک بود تو بارداری و زایمان افتضاح شد ۳ ،۴ تا زده بیرون😔

چیکار کنیم اونارو؟مال من درد ندارن ولی خیلی زشتن😢چطوری اونارو از بین ببریم؟همش وسوسه میشم اسید بریزم روشون خلاص بشم😢😢😢😢😢😢😢😢

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
اخه بالاخره چشمش میخوره.میگه چندشم میشه.میبرمت دکتر لیزر کنن.😢اخه لیزر از بین میبره؟ الان 3 4تا زد ...

تو بارداری و زایمان طبیعیه بزار بعد زایمان ببین چطور میشع بعد تصمیم بگیر من خودم بعد زایمان درد شدید کرفتم بخاطر تعدیه بعد زایمان اصلا نمیتونستم بشینم و بچه شیر بدم با مصیبت بجه رو شیر میدادم تا اینکه خوب شد بزار بعد زایمان

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اخه بالاخره چشمش میخوره.میگه چندشم میشه.میبرمت دکتر لیزر کنن.😢اخه لیزر از بین میبره؟ الان 3 4تا زد ...

عشقم تودوماه دیگه زایمانته...آخه شوهرت به اونجات چیکارداره آخه....خخخخخخخ

شماعمل کردی؟

ن گلم من نوع اولشو دارم فقط موقع اجابت مزاج بیرون میزنه بعدش خود بخود میره تو .ولی شنیدم کسایی ک عمل کردن با لیزر بوده هیچ دردیم نداشتن ‌.عزیزم حتما دکتر برو شاید اصلا لیزرم احتیاج نداشت با دارو رفع شد راستی آب داغ تو دستشویی استفاده نکن باعث میشه بدتر شل شه و بزنه بیرون آب سرد جمعش میکنه اینو یکی از کاربرا بهم گفت واقعام درست میگفت