مال من شله وقتی ببخشید یکم زور بزنم انگار توشون پرخون میشه و باد میکنن و سفت میشن
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
برای من یه زائده گوشتی کوچیک بیرونه که خیلی نرمو شله..دردم ندارم.اصلا یبوست نمیگیرم.حالا موندم برم د ...
مال منم کوچیک بود تو بارداری و زایمان افتضاح شد ۳ ،۴ تا زده بیرون😔
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
اخه بالاخره چشمش میخوره.میگه چندشم میشه.میبرمت دکتر لیزر کنن.😢اخه لیزر از بین میبره؟ الان 3 4تا زد ...
تو بارداری و زایمان طبیعیه بزار بعد زایمان ببین چطور میشع بعد تصمیم بگیر من خودم بعد زایمان درد شدید کرفتم بخاطر تعدیه بعد زایمان اصلا نمیتونستم بشینم و بچه شیر بدم با مصیبت بجه رو شیر میدادم تا اینکه خوب شد بزار بعد زایمان
ن گلم من نوع اولشو دارم فقط موقع اجابت مزاج بیرون میزنه بعدش خود بخود میره تو .ولی شنیدم کسایی ک عمل کردن با لیزر بوده هیچ دردیم نداشتن .عزیزم حتما دکتر برو شاید اصلا لیزرم احتیاج نداشت با دارو رفع شد راستی آب داغ تو دستشویی استفاده نکن باعث میشه بدتر شل شه و بزنه بیرون آب سرد جمعش میکنه اینو یکی از کاربرا بهم گفت واقعام درست میگفت