2777
2789

اره بدون درد هم هست ماله بعضی ها خون میاد ولی بیشتر درد شدید

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰

اره من دارم تا وقتی یبوست نگیرم بدون درده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بواسیر سه درجه داره اولش فقط موقع اجابت مزاج زائده ی گوشتی بیرون میزنه و خود بخود بعد اجابت مزاج میره تو .درجه دومش با فشار انگشت داخل میره و سومیش هم که دیگه کلا بیرون زدگی همیشه هستش

با تعدیه سالم اصلا حسش نمیکنی برنج کم بخور سبزیجات و حبوبات بیشتر بخور غذاهای سالم بخور سرخ کروه نخور 

منم دارم بواسیر ولی خیلی وقته درد نداشتم از وقتی تعدیمو اصلاح کردم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
سفته؟؟؟ یاشله؟؟ منظورم اون زائده گوشتیه

ماله من سفته و سفید.

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
با تعدیه سالم اصلا حسش نمیکنی برنج کم بخور سبزیجات و حبوبات بیشتر بخور غذاهای سالم بخور سرخ کروه نخو ...

اون زائده ی گوشتی رو چطور میشه از بین برد؟.دور مقعدم پره .همش برآمده س.پیش شوهرم خجالت میکشم.عمل هم رفتم ولی اونا سرجاشونن

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
باید عمل کرد؟؟ چطوری از بین میره

جاریمم داشت میگفت رفتم یه دکتری پماد داد و قرص کامل برطرف ضد دیگه نپرسیدم چه دکتری

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
عزیزم بواسیر سه درجه داره اولش فقط موقع اجابت مزاج زائده ی گوشتی بیرون میزنه و خود بخود بعد اجابت مز ...

برای من یه زائده گوشتی کوچیک بیرونه که خیلی نرمو شله..دردم ندارم.اصلا یبوست نمیگیرم.حالا موندم برم دکتریانه...سه ساله همینجوریه.میترسم