2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه مامانم ولی...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه باردار ولی این اتفاق واسه یکی از همسایه هامون افتاد بخاطر دکل ایرانسل بچش سقط شد 

اون بچه میخواسته سقط بشه به دکل ربطش دادن این همه ادم که در همسایگی دکلها باردار میشن و بچه های سالم میارن الان همه جا پر از امواجه حتی همین گوشی که استارتر دستش گرفته و باهاش به نت وصل شده

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
یکم بزار بچت به اصطلاح واگله و برسه  .من خواهرم بار داره .میاد خونمون نت رو خاموش میکنم . ولی خ ...

دکترم گفته حداقل تا غربالگری اول نرو بعدش حالا ببینیم اوضاعت چطوره.ینی تا 3هفته دیگه

🖤
اون بچه میخواسته سقط بشه به دکل ربطش دادن این همه ادم که در همسایگی دکلها باردار میشن و بچه های سالم ...

دکتر به من گفت گوشیو بزار کنار گفتم خب من بزارم کنار بقیه که تو خونه گوشی و نت دارن!!!

🖤
دکترم گفته حداقل تا غربالگری اول نرو بعدش حالا ببینیم اوضاعت چطوره.ینی تا 3هفته دیگه

شما به حرف دکترت عمل کن من خودم سر بارداری دومم مدام گوشی دستم بود تا دو سه نصف شب از اینترنت هم استفاده میکردم دخترم فوق العاده باهوشه هیچ اسیبی هم ندید

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
شما به حرف دکترت عمل کن من خودم سر بارداری دومم مدام گوشی دستم بود تا دو سه نصف شب از اینترنت هم است ...

والا خواهرامم مثل شما بودن.کلا دکترم زیادی حساسه!!!ولی چاره ای نیست باید گوش بدم به حرفش،تا سه هفته دیگه صبر میکنم بعدش میرم دوسه روز می مونم.

🖤

درسته همه جا اشعه هست ولی اینا دکل های فشار قوی ان و مغز بچه ضعیف

عزیزم یکم تحمل کن .سه هفته چیزی نیست .