2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقر آهن داره؟؟؟ 

هموگلوبینش رو چند بود؟؟

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚
چن وقت بوده از بینی و دهنش خون میومده.شوهرش نبرده دکتر.ب پدرشم .نمیگفته..بعد ک باباش فهمیده بردتش دک ...

خواهرزاده شوهرم پلاکت خونش مادرزادی پایینه،من کبودی هاشو ندیدم ولی شوهرم میگه کبود میشه بدنش و بی حال میشه خودبه خود،زایمان هم واسش خطرناکه ،چندوقت پیش یه آمپول از کمرش زد بهتره الان ، شوهر خواهر منم چندساله پلاکتش پایینه داره زندگی عادیشو میکنه

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
ینی خوب میشه..بیچاره خیلی خانوم خوبی و ی بچه کوچیک شیر خوارم داره

احتمال واسه اینم مادرزادی بوده ،بعد زایمان که خون زیاد ازش رفته خودشو نشون داده،فکر نکنم خیلی مهم باشه ؛انشالله بهتر میشه میاد سر زندگیش

خداجونم امیدم رو نا امید نکن