2777
2789
عنوان

روانپزشک کودک در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 6981 بازدید | 26 پست
عزیزم میشه توروخدا بگید چه دکتر خوبی پیدا کردید

عذر میخوام منم دنبال روانپزشک خوبم.میشه منو راهنمایی کنید ک کدوم دکتر از نظر شما خوب بوده؟

صدرعاملی رو شنیدم ج درست درمون نمیده.

ازهر همه رو میگه مشکل پردازش حسی

سرور آرمان همه رو میگه اتیسم و بداخلاقه

شهرام حیدری ایران نیس و ویزیت تصویری داره

نظرم اینه برم پیش صادقی نامی ک آمادگاه میشینه.

اگر شما بگید کجا رفتین برا تشخیص درست ممنونتون میشم

ب پسرم بابت اتیسم مشکوکم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام منم دنبال روانپزشک خوبم.میشه منو راهنمایی کنید ک کدوم دکتر از نظر شما خوب بوده؟صدرعاملی ر ...

سلام ببخشید دکتر صادقی تو امادگاه اسم کوچیکش چی هست من پسرم ۱۶ ساله آشه هر دکتری بگی تو اصفهان بردم الانم دارو میخوره  ولی ب شدت عصبی و پرخاشگر از مدرسه اخراج شد من و باباش موندیم چکار کنیم 😭

سلام ببخشید دکتر صادقی تو امادگاه اسم کوچیکش چی هست من پسرم ۱۶ ساله آشه هر دکتری بگی تو اصفهان بردم ...

عزیزم خدا کمکتون کنه. راستش منم تو همین نینی سایت اسمشو خوندم

یادم نیس مال خیلی وقت پیشه شرمندتون شدم

عذر میخوام منم دنبال روانپزشک خوبم.میشه منو راهنمایی کنید ک کدوم دکتر از نظر شما خوب بوده؟صدرعاملی ر ...

سلام من پسر ۷ ساله دارم که تو مدرسه مشکل داره ولی تو خونه خوبه. توجه و تمرکز نداره و با بچه ها نمیسازه.

مشکوکم به بیش فعالی. بنظرتون دکتر صدرعاملی ببرم بهتره یا دکتر سرور آرمان؟؟

شما بچتونو پیش کدوم دکتر بردید؟

سلام من پسر ۷ ساله دارم که تو مدرسه مشکل داره ولی تو خونه خوبه. توجه و تمرکز نداره و با بچه ها نمیسا ...

من ی بار پیش ازهر بردم ک ب تشخیصش اعتمادی ندارم.

پیش مژگان کاراحمد بردم.من دنبال تشخیص اتیسم بودم ک رد میکردن.برای همین فک میکنم سرسری تشخیص میدن

کاردرمانی هم دوجا بردم هردوجا خیلی بد و بی نتیجه بود.

الان مرکز مشاوره موج میبرمش پیش خانوم صفری.سمت ۲۲ بهمن.از ایشون خیلی راضیم.

تمرین واسه تمرکز و دقت هم میدن.دیگه میخوام تا اخر پیش ایشون ببرمش.

ولی چون بیش فعالی دارو داره برای تمرکز شما میتونید ببرید روانپزشک ببینتش و در کنارش تمرینات تمرکزم باهاش انجام بدین

من ی بار پیش ازهر بردم ک ب تشخیصش اعتمادی ندارم.پیش مژگان کاراحمد بردم.من دنبال تشخیص اتیسم بودم ک ر ...

الان پسر شما اوتیسم داره؟ چند سالشه؟

پسر من دو سال مهد و پیش دبستانی رفت مشکلی نداشت.

امسال که کلاس اوله مشکلاتمون شروع شده. نمیدونم چرا با بچه ها نمیسازه و باهاشون دعوا میکنه.

امروز میخوام ببرمش پیش دکتر صدرعاملی ببینم اصلا تشخیصش چیه!