2777
2789
عنوان

تو این شب قشنگ... 😊

132 بازدید | 9 پست

دوستان تو این شب عزیز واسه منم دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم تو سایت خیلیا دلشکسته ان خیلیا باردارن و خیلیا مادرن و صداشون خاص تر پیش خدا میرسه ممنون میشم دعام کنید 😊🌸🌸🌸🌸

الهی...گاهی...نگاهی...

واسه منم دعا کنید با دلهای پاکتون 

منم براتون صلوات می فرستم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای همه شما عزیزان 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم دعا کنید با دلهای پاکتون  منم براتون صلوات می فرستم  الهم صل علی محمد و آل محمد ...

چشم عزیزم ممنونم ازت ان شاا... هر چی از خدای میخوایی به بهترین نحو قسمتت کنه 😚😚

الهی...گاهی...نگاهی...
چشم عزیزم ممنونم ازت ان شاا... هر چی از خدای میخوایی به بهترین نحو قسمتت کنه 😚😚

من سلامتی میخام. میخام دوباره کارم به دوا و درمان نکشه 

ان شاا... هیچکس کارش گیر دوا و دکتر نباشه خدا کمکت کنه عزیزم

ممنونم عزیزم وهمچنین شما. هرچی توی دلت هست بهش برسی به حق امشب 

اللهم عجل لولیک الفرج

حاجات تون روا

لطفا برای شفای عاجل همه بیماران ومن هم دعا کنید

پیامبر(ص)واقعا عالی گفتن.... دونعمت سلامتی وامنیت....

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
اللهم عجل لولیک الفرج حاجات تون روا لطفا برای شفای عاجل همه بیماران ومن هم دعا کنید پیامبر(ص)واقع ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ممنونم عزیزم ان شاا... خدا لباس عافیت تنت کنه و تندرست باشی 

الهی...گاهی...نگاهی...

خیلی ممنوم دعاتون مستجاب حاجات تون روا

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1