2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذا

76 بازدید | 7 پست

وای تروخدا راهنمایی کنید

دیگه خسته شدم هرچی میپزم نمیخوره😭😭😭😭😭😭 ۳سالشه دخترم

دیگه نمیدونم چجوری بهش غذابدم

همش گریه میکنه عصبیه 

مطمئنم گرسنشه نمیخوره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین

بزار جلوش خودش بخوره بزور بهش نده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه سالم بمونم نمیخوره

خب یک جوری درست کن براش که قشنگ باشه و بزارش جلوی تلوزیون یا وقتی گوشی بازی میکنه و هواشس پرته بزار جلوش میخوره خودش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
خب یک جوری درست کن براش که قشنگ باشه و بزارش جلوی تلوزیون یا وقتی گوشی بازی میکنه و هواشس پرته بزار ...

بخداهرکاری که فکر میکنین کردم

کلافم کرده دیگه

نمیدونم چیکار کنم

مغزم نمیکشه

بخداهرکاری که فکر میکنین کردم کلافم کرده دیگه نمیدونم چیکار کنم مغزم نمیکشه

من هم مشکل شما رو برای پسر 3 ساله ام دارم ، مولتی ویتامین میدین ؟ یه مقدار اشتها رو باز میکنه

من هم مشکل شما رو برای پسر 3 ساله ام دارم ، مولتی ویتامین میدین ؟ یه مقدار اشتها رو باز میکنه

دکتر هم بردم 

تازمانی ک دارومیخوره بدنیس(یعنی بازگویم نمیشه کامل)ولی وقتی نمیخوره خود خودشه