2777
2789

من پسرمو پایان ۳ ماهگی روش حلقه ختنه کردم

کلا راضی بودم دردو خونریزی نداشت سه روزه هم حلقه افتاد

فقط از همون اول پوست روی قسمت ختنه شده میاد بالا

دکتر ختنه گفت هی پوستو بکش پایین که چسبندگی نگیره

به متخصص اطفالم نشون دادم گفت به خاطر چربیه دورشه

الان ۸ ماه و نیمشه ولی خیلی تغییری نکرده  بازم پوست میاد روش

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

پسر منم حلقه انداخت.پماداشو زدی؟ به من یه پمادایی داد و میگفت وقتی افتادم بزن تا عفونت نکمه.بعدش زود خوب شد دیگه .یعنی پوست اضافه آورده؟

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم حلقه انداخت.پماداشو زدی؟ به من یه پمادایی داد و میگفت وقتی افتادم بزن تا عفونت نکمه.بعدش زود ...

آره یه هفته پماد داد زدم

نه پوست اضافه نیست،پوست رویی میاد تا نصفه ی سر آلت(خیلی ببخشید) بعضیا میگن شاید کم بریده ولی دکتر با تجربه ای در روز شاید کم کم ۶ تا ختنه انجام میده

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
منم پسر دومم این‌جوریه ولی اولی این جوری نیست دو تاشون حلقه بود

به شما نگفتن چرا اینجوریه؟؟

من پسر اولیم دهساله شاه از اول خوب بود این یکی هفت ماههای این جوریه

منم والا نمیدونم چرا اینجوریه

ولی دکتر ختنه فقط گفت با دست پوستو بکش پایین چسبندگی نگیره

متخصص اطفالیم که میبرم پیشش دکتر خییییلی خوبیه گفت به خاطر چربیه دورشه