صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا میزنم بخدا دیگه خسته شدم همسرم دیگه باهام دعوا میکنه میگه چرا غذا میدی که بالا بیا ...
احتمالا ریفلاکس پنهان داشته و الان که غذا میدی بهش خودشو نشون داده، حتما حتما ببرش پیش فوق تخصص گوارش اطفال
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اگر ششماهه کامل شده باید غذای کمکی رو شروع کنی،ولی باید صبور هم باشی،پسر من الان هشت ماهشه،منم همین مشکل رو داشتم،وقتی فرنی یا حريره میدادم بالا می آورد، دو سه بار بابا آورد،
از روزی يه قاشق چایخوری فرنی شروع کن،روز بعد دو قاشق و روز سوم سه قاشق،این سه قاشق رو هم تو سه وعده بهش بده به مرور و کم کم غذاش رو اضافه کن،چون بچه تا الان فقط شیر خورده و معدش غذا رو نمایشنامه،بس نم نم بهش غذا بده و عاشورا اضافه کن
پسر منم اول که اصلا نمیخواد، اونموقع هم که با میل میخورد بازم بالا مياورد،سعی کردم کم کم به غذا عادتش بدم،تو غذاشم اصلا نمک و شکر نریز،اگر وزن گيريش هم خوب نیست،بعدا که افتاد تو غذا ميتوني يه قاشق چایخوری کره به غذاش اضافه کنی
ببین بچه ات از چی خوشش مياد،اسباب بازی یا تلویزیون،پسر من از پیام بازرگانی خوشش مياد،موقع غذا حواسشو با تلویزیون پرت میکنم و بهش غذا ميدم،البته بعد دو سه هفته ديگه اينا لازم نیست،خودش میخوره
راستی حتما روزی پنج عدد بادوم رو بهش بده بخوره،چون بادوم برا رشد استخوانهاش خیلی مفيده،اگر حريره بادوم دوست نداشت،۵ عدد بادوم رو پودر کن،بزار ۲۰ دقیقه تو آب بپزه،بعد از صافی رد کن، آب بادوم یا همون شیر بادوم رو بریز تو شیشه بخوره،بعد ها ميتوني پودر بادوم رو بپزی و بدون اینکه از صافی رد کنی با یه کم موز مخلوط کنی بخوره