2777
2789
عنوان

تا چند روز تاخير در پريودي طبيعيه

938 بازدید | 11 پست

من الان نزديك ٦ روز عقب انداختم

امروز ميخوام برم آزمايش

اگه منفي باشه مشكل خاصي هست بنظرتون؟؟

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه قبل حاملگیم یه هفته عقب مینداختم 

يعني طبيعيه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
يعني طبيعيه

من بخاطرش دکتر رفتم ماه دوم ک بیبی زدم منفی شد دکتر گف آز بده شاید حامله ای آز دادم مثبت شد😍😍

ولی تا یه هفته عقب انداختن طبیعیه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من بخاطرش دکتر رفتم ماه دوم ک بیبی زدم منفی شد دکتر گف آز بده شاید حامله ای آز دادم مثبت شد😍😍 ولی ...

چن هفته تاخیر داشتی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
چن هفته تاخیر داشتی

یک هفته تاخیر داشتم ک هرروز بیبی منفی میشد روز هفتم آز مثبت شد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
یک هفته تاخیر داشتم ک هرروز بیبی منفی میشد روز هفتم آز مثبت شد

واسه منم دعاکنین منم یک روز بعد موعد منفی بود ولی هنوز نشدم. رحمم انقباض میش زیردل تیرمیکشه

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
واسه منم دعاکنین منم یک روز بعد موعد منفی بود ولی هنوز نشدم. رحمم انقباض میش زیردل تیرمیکشه

ایشالا باردار باشی 

چن هفته تاخیر داشتی

من الان يك هفته

من الان يك هفته

اها خوبرو‌از بده انشالله بارداری بی بی چک زدی

اگ مثبت بود بیا همینجا خبر بده

اها خوبرو‌از بده انشالله بارداری بی بی چک زدی اگ مثبت بود بیا همینجا خبر بده

باشه عزيزم