2777
2789
شرایطت رو میدونم اما زندگی که فقط نون خوردن نیست باید محیط خونه رو آروم کنی دعوا برای شرایط زندگی ...

من اهل دعوا نیستم اون خودش کرم میریزه و دنبال شر میگرده همش رو اعصابمه اتیشیم میکنه جوابشو که میدم کتکاری و قهر و از خونه بیرون کردن 

الان مشکلم اینه که چطور برام مهم نباشه که با کسی هست س ک س میکنه و این حرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل شما که خودت میدونی شوهرت چطور مردیه، میگی سه ماهم رابطه نداشتید... خب اگه میتونی ببرش مشاور ...

کارم از حرف و مشاوره و همه چی گذشته یه جور بن بسته زندگیمون درست بشو هم نیست مگر با معجزه طلاقم به منفعتم نیست که بگیرم مشکلم اینه که چطور برام کاراش مهم نباشه نمیفهمم چرا با اینکه ازش متنفرم چرا دارم عذاب میکشم از بودنش با دیگران

کارم از حرف و مشاوره و همه چی گذشته یه جور بن بسته زندگیمون درست بشو هم نیست مگر با معجزه طلاقم به م ...

نمیدونم چطور باید کمکت کنم گلم. با این کارش داره در حق شما ظلم میکنه و سخته که آدم اینو ندید بگیره.

شما هم واسه خودت دلخوشیایی داشته باش، سرتو به چیزایی که دوست داری گرم کن و وجودش رو ندید بگیر. به خودت بگو فقط واسه درآمدش باهاش زندگی میکنم

مراقب سلامتیتم باش، ممکنه با هرزگی مرضی بگیره که به شما هم منتقل کنه

واقعا وایستادی تو زندگی خودتت شکنجه روحی بدی وقتی دیگه موندی پی همه چی باید به تنت بمالی پس دیگه دنبال کندو کاو نباش که باکی بوده سک س داشته یانه

تو را  من چشم در راه دارم