2777
2789
عنوان

بابام رو اعصابمهههههه

142 بازدید | 10 پست

بچه ها من خواستگاري دارم خب بعد بابام گفت يواش يواش جهيزه ام وميخره تا هر وقت خودم خواستن ازدواج كنم اما من دانشجوم و يكي ديگه رو ميخوام اما أون فعلا شرايطشو نداره حداقل تا اخر أمسال بعد بابام ميخواد خونه بخره از ديروز رو اعصابمهههههه ميگه بايد ازدواج كني أخه خرج دانشگاه مو از سود بانكي مامانم ميدم و أون ميخواد پول و از بأنك بياره خونه بخره...از وقتي اومدم دانشگاه تا أمسال ك سال آخره فوقش بابام نزديك٥٠تومن بهم داده...من نميخواد ازدواج كنم داره دلم ميتركه از ي طرفم نميخواد ارزش خودمو بيارم پايين ب پسره بگم بياد خواستگاري 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خود پسره قصد اومدن ب خواستگاریو نداره ؟

چرا داره الان ك سربازيه كار هم داره فقط روم نميشه شرايط مو بهش بگم احساس ميكنم بي ارزش ميشم دوستام باهميم اخر أمسال سربازيه تمومه

500 میلیون تومان یا 500 میلیون ریال؟ یا 500 هزار تومن؟

بابام تو كل سالي ك دانشگاه بودم نزديك ٥٠هزار تؤمن داده همش مامانم ميده با اينكه بابام حقوق داره نميده اگه مامانم نبود نميشه درس بخونم دانشجو حقوقم 

[QUOTE=87432419]چرا داره الان ك سربازيه كار هم داره فقط روم نميشه شرايط مو بهش بگم احساس ميكنم بي ارزش ميشم دوستام ب ...[/QUOT

خب ب بابات بگو فعلا شوهر نمیخای.با وقتی اومدن بهانه بیار جواب رد بپه ب پسره هم رو نزن

أخه نظر بابام ي دفعه عوض شد ميگه بايد زود ازدواج كني بدبختي تمام دخترا فأميل زير ١٩ازدواج كردن فقط من موندم چرا درك نميكنن من نميخواد هنوز ازدواج كنم ميترسم

[QUOTE=87432419]چرا داره الان ك سربازيه كار هم داره فقط روم نميشه شرايط مو بهش بگم احساس ميكنم بي ار ...

از ديروز دارم دعوا ميكنم أولشفكر كردم شوخي ميگه اما ديدم ن دارم واقعا بدبخت ميشم