2777
2789
عنوان

شوهرم بعد شش روز قهر بالاخره زنگ زد

442 بازدید | 24 پست

شوهرم خیلی عصبی یه روز خیلی خوب یه روزم واقعا عصبی همیشه کتک میزنه همیشه کوتاه امدم اما این سری دیگه تقصیر اون روانی بود بعد الان که شش روز خونه بابام زنگ زده دیشب من رد زدم باز دوباره زنگ زدم گفتم چی گفت چرا ۳  روزه ول کردی رفتی فکر میکنه ۳ روز بعد میگم واسه چی بیام  کتکم بزنی میگه حقته گفتم برو گمشو و قطع کردم  بعد دوباره پیام داد نمیای من هیچی نگفتم باز زنگ زد رد زدم بعد اس داد به درک مامانم گفت عمرا بزارم بری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز عصبيه و شما ناراحت 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

استارتر عذر میخام که اینو میگم،عذر میخام اونجاش سنگین شده احتمالا،شوهر منم دقیقا همین بود ،خر که میشدم بعد تموم شدن کارش دوباره قهر میکرد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم میدونم اما نمیرم

😞😞😞

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋