2777
2789
امروز که سیب زمینی اب پز و گوجه،فرنی سرشیر عسل تخم مرغ نیمرو اب پز ،پنیر گردو

بدنگذره😁😁نووش جون😍

من کلا یادم نمیاد صبحانه خورده باشم هوس نون تازه کردم 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنگذره😁😁نووش جون😍 من کلا یادم نمیاد صبحانه خورده باشم هوس نون تازه کردم 

مرسی عزیزم اخه من دلم نمیاد شوهرم بدون صبونه بره سرکار کارش سنگینه باید انرژی داشته باشه ،دیگه خودمم میشینم باهاش میخورم😁😁😄

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
هیچی اندازه چایی شیرین و پنیر منو ارضا نمیکنه  هررر چیزی ام تو یخچال باشه انتخاب اول و اخر من ...

مامان منم جونش نون پنیر گردو باااا چایی شیرینه

مرسی عزیزم اخه من دلم نمیاد شوهرم بدون صبونه بره سرکار کارش سنگینه باید انرژی داشته باشه ،دیگه خودمم ...

نووووووووووووووش جونتون دوستممممممممممم ....خدا حفظتون کنه و خوشبخت باشید😍😍😍کار درست و شما میکنی بانو😙

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
نووووووووووووووش جونتون دوستممممممممممم ....خدا حفظتون کنه و خوشبخت باشید😍😍😍کار درست و شما میکنی ...

فداتشم مرسی از دعای قشنگت،همچنین شما گلم❤❤😘

منم چون همیشه رژیمم متوجه شدم

ای ول،به نظرت ونوستات بخورم دو کیلو کم کنم بشم 51,خطرناکه؟۳۵سالمه،دوقلو سه سال و نیمه دارم،قد۱۵۷،وزن۵۳،همه میگن لاغری،شکمم تخته،اما خودم راضی نیستم😕😕