2777
2789
عنوان

گدایی جدید

496 بازدید | 22 پست

تو سایت دیوار بودم این و دیدم اینطور گدایی ندیده بودم 😐😐

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخ تازه دیدی اینا زیاده

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
واقعا؟؟؟

آره.

طرف عکس دندون بچشو میفرسته میگه پول میخوام عصب کشیش کنم کاربرام براش پول میفرستن

اینو من خودم دیدم.با نی نی یارم کلی بحث کرد

یکیم بود میگفت پول ندارم جهیزیه بخرم از بقیه میخواست کمکش کنن

گدایی نیست یه جور قرضه البته من اولین باره میبینم واقعا زشته اسم گدایی روش بذارین

وامش اره قرضه ولی کمک مالی یه جور گدایی مگه نمیشه؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
آره. طرف عکس دندون بچشو میفرسته میگه پول میخوام عصب کشیش کنم کاربرام براش پول میفرستن اینو من خودم ...

اخه نمیشه اعتماد کرد راست میگن یا نه

از خستگی زیاد بنده خدا

اخه فکر نکنم کسی کمک کنه خیریه ها هم کلی تحقیق میکنن

اره والا ندیده بودم

😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خیلیا از این آگهیا میزارن یکی نوشته بود نون شبم نداریم بخوریم بچم کوچیکه اونم پوشک لازم داره سایز 3بگیرین بدین   منم رفتم گفتم من نمتونم بخرم کهنه میبندم تو حتما داری که پوشک میخوای نون شب نداشته باشی و پوشک کنی بچرو بعد جالبه اومده میگه واقعا کهنه میبندی گفتم آره بعد عکسم براش فرستادم گفتم برو بخر پول پوشکم بده نون بخر بلاکم کرد  

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی