2777
2789
عنوان

بچه گریه عو

414 بازدید | 66 پست

مامانا کمک کنین تروخدااااا

بچم ۱۸ ماهشه و الان حدود یک ماه تمامه به تماااااام ادمهای بزرگسال عکسالعمل نشون میده با جییییییغ داد گریه و وحشت. به حدی که نمیتونم با فردی سلام علیک کنم یا برم جایی مهمون یا دکتر .....

فقط با بچه کوچیکا راحته و حیوانات

ادم بزرگها مثل هیولا هستن واسش

تروخدا شما همچین موردی رو دیدییییین؟ 

نگراااااانم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

حق داره دیگه هیولا هستن.ولش کن خوب میشه کم کم پسر منم با مردا زیاد جور نیست ولی زنا رو دوس داره .

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ شما همچنان نگران این موردین؟

سلاااام

اره اخه اصلا بهتر نمیشه خیلی نگرانم بخدا دارم خل میشم این چشه؟؟؟؟؟ چرا همچی میکنه؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
حق داره دیگه هیولا هستن.ولش کن خوب میشه کم کم پسر منم با مردا زیاد جور نیست ولی زنا رو دوس داره بیشر ...

😂

شاید عادتش دادید به یه جا ،مثلا خونه خودتون و دیر به دیر خونه کسی میرید ،بچه ها همه با بچه کوچیکا را ...

ببین زندگی عادی داشتیم ما

بعدا یهوییییییی به همون ادما و همون فرم روابط این عکس العملارو داد

منم پسرم ۱۸ ماهش میشه قدو وزنش وبگی ممنون میشم

قد ۸۳

وزن ۱۱ 

منم پسرم ۱۸ ماهش میشه قدو وزنش وبگی ممنون میشم

مال شما چطور؟

سلاااام اره اخه اصلا بهتر نمیشه خیلی نگرانم بخدا دارم خل میشم این چشه؟؟؟؟؟ چرا همچی میکنه؟

بهش فرصت بده. اونایی که میبینه سعی کردن باهاش دوست بشن یا باهاش یه بازی بکنن؟ مثلا وقتی که توی بغلت قایم شده دستشو بگیرن باهاش حرف بزنن؟

کج کلاه خان یارمه

رابطه خودتون تو خونه خوبه مثلا جیغ  و داد زیاد نمیشنوه؟یا فیلم و کارتون خشن نمی بینه؟تو فامیل ما هم اینجوری هست الان تو چهار ساله باز هیچکس بهش نزدیک نمیتونه بشه پسره .

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

بهش فرصت بده. اونایی که میبینه سعی کردن باهاش دوست بشن یا باهاش یه بازی بکنن؟ مثلا وقتی که توی بغلت ...

اره اصلا رااااااه نمیده دخترم

انقدر داد میزنه که اطرافیان فقط ترجیح میدن برن تا ساکت بشه فقط

اصلا اجازه نمیده ادمها از ۵ قدم نزدیکتر بشن بهش