2777
2789
عنوان

بچه گریه عو

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 66 پست
مطمئن باش دلیلش روابط بسته ی خودتونه که بچه توش نمیتونه فرد جدیدی رو بپذیره

خدا کنه واقعا این باشه

پدرش یعنی همسرم بسیاااار ادم توداریه و تقریبا هیچ دوستی نداره 

منم ندارم با تفاوت اینکه معاشرتی هستم و خوش مشرب

باباش ساکته و ارومه 

بخاطر شرایط زندگیمونم نمیتونیم دوستای زیاد داشته باشیم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بچه منو خیلی میترسونه

بجا اینکه خوشحال بشه بعد عمری جایی دعوت میشیم یا کسی میاد خونمون

انقد جیغ میزنه طرف میگه من برم بعدا میام

همه هم میگن بچت رو چرا اینطوری بار اوردی چرا لوسه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

نوع رابطه هم مهمه .بزرگترا باهاش دالی بازی کنن .بچه سوارشون شه راه برن ،یا مثل بچه ها با اسباب بازیاش بازی کنن ،صرفا اسمشو صدا کنن بقل کنن اون صمیمیت ایجاد نمیشه .این تجربه خود منه

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

خدا کنه واقعا این باشه پدرش یعنی همسرم بسیاااار ادم توداریه و تقریبا هیچ دوستی نداره  منم ندا ...

پس به بچه تون هم حق بدین که از آدما بترسه. بزرگتر که بشه میتونین براش صحبت کنین ولی خب الان هرچی بگین طفلک متوجه نمیشه

کج کلاه خان یارمه
این بچه منو خیلی میترسونه بجا اینکه خوشحال بشه بعد عمری جایی دعوت میشیم یا کسی میاد خونمون انقد جی ...

عموی شوهر منم همینو میگفت چون بچه ام با دیدنش میزد زیر گریه. ولی چندین بار که دیدش کم کم براش عادی شد و الان میره بغلش

کج کلاه خان یارمه
نوع رابطه هم مهمه .بزرگترا باهاش دالی بازی کنن .بچه سوارشون شه راه برن ،یا مثل بچه ها با اسباب بازیا ...

ببین بزرگترهای اطرافش فقط منو باباشیم

ما اینجا هییییییچ کسیو نداریم

منم باهاش از نوزادی تا الان نوزاد بودم

باهاش غلت زدم چار دستو پا رفتم جوریکه خودشم خندش میگیره

از ۳ ماهگی بردمش ژیمناستیک با خودم

الانم همش بازی دالی موشه بازی میکنیم 

فقط خر سواری ندادم بش که اونم میدم 

دوست عزیز من همون اول گفتم دیر به دیر جایی میرید شما گفتید عادی مثل همیشه .به نظر منم رابطه کم داشتنه و دیر به دیر داشتنه .تا حالا عروسی بردیش ببینی عکس العملش به صدای بلند چیه ؟

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

عموی شوهر منم همینو میگفت چون بچه ام با دیدنش میزد زیر گریه. ولی چندین بار که دیدش کم کم براش عادی ش ...

خدا کنه خدا کنه همین جور عادی باشه برا اینم 

جونم در اومد از غصه و نگرانی 

البته فروشگاه میبرمش ادمارو دوس داره ها نگا میکنه میخنده بازی میکنه اما کافیه یکی به من سلام بکنه این منو اون ادمو نابود میکنه

دوست عزیز من همون اول گفتم دیر به دیر جایی میرید شما گفتید عادی مثل همیشه .به نظر منم رابطه کم داشتن ...

نه ما کسی را نداریم

منظورم از عادی ، عادی خودمون بود نه عادی ایران

ما همگی در این کشور تنها هستیم 

بچه من حتی مامان و بابا بزرگ و خاله ندیده به چشم

عروسی کجا بود

خدایا بسمه دیگه این بچه رو خوبش کن یه بار از دوش من کم بشه 😥😭😭😭

خدا کنه خدا کنه همین جور عادی باشه برا اینم  جونم در اومد از غصه و نگرانی  البته فروشگاه ...

😆😆😆 عیبی نداره. اون لحظات محکم بغلش کن و بهش مرتب و با تاکید بگو با تو کاری نداره. بچه ی من اینطوری اروم میشد تا حدودی. اگر هم صلاح میدونی به دوستات بگو مطلقا باهاش حرف نزنن و نگاهش هم نکنن. فقط وایسن با خودت حرف بزنن. شاید اینطوری فهمید واقعا کاری به کار اون ندارن 

کج کلاه خان یارمه