2777
2789
عنوان

دکتر کودک منطقه پیروزی

6973 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

دکتر خوب سمت خیابون پیروزی میشناسید بهم معرفی کنید دسترسی بهش راحت باشه سوالامون با حوصله جواب بده و دانشش خوب باشه

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..

دکتر روز رخ چهار راه ائمه اطهار

دکتر معتمد کلانتر سر پرستار

دکتر رشیدی مصلح سر پرستار

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر روز رخ چهار راه ائمه اطهار دکتر معتمد کلانتر سر پرستار دکتر رشیدی مصلح سر پرستار

شما پیش معتمد رفتین میگن خیلی پیره و گوشاش سنگین درسته؟

شما پیش معتمد رفتین میگن خیلی پیره و گوشاش سنگین درسته؟

اره ولی خدایی ی دونس. رشیدی جوون و سرحال ولی همش دارو خارجی   و دست ساز میده

روز رخ عالیه فقط خیلی شلوغه آما خوبیش اینه ۱۲ شبم هست

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دکتر مصطفی بهپور اسکویی  فوق تخصص عفونی کودکانه خیلیم خوبه تو پیروزی هم هست نت سرچ کنی میاد

اخلاقش خوبه بعدا مشکلی باشه تلفنی جواب میده؟

اره ولی خدایی ی دونس. رشیدی جوون و سرحال ولی همش دارو خارجی   و دست ساز میده روز رخ عالیه فقط ...

میخوام بعدا یوقت مشکلی بود تلفنی جواب بدن 

اخلاقش خوبه بعدا مشکلی باشه تلفنی جواب میده؟

اره خوبه خوش اخلاقه با حوصله هم هست

منشیش هم خوبه یه مرده

ولی تلفنی نمیدونم‌جواب میده یا نه چون من تا حالا اینکارو نکردم

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
میخوام بعدا یوقت مشکلی بود تلفنی جواب بدن 

معتمد و رشیدی جواب نمیدن اما روز رخ جواب میده

من یه دکترعالی کودکان معرفی میکنم،اگه خدااااای نکرده بچه یه مریضی،یایه سرماخوردگی هرچیزی داشته باشه که هیچ دکتروبیمارستانی تشخیصش نده بروپیش دکتر

یاریگرروش توی خیابان خاوران،نرسیده به میدان خراسان،

خیابان عارف،

برای این یکی از مطب هااینجاست که کسانی که ازلحاظ مالی درمذیقه هستندبهشون کمک میشه،و کسانی که از شهرستان میان هم بهشون کمک میکنه،

توی نت سرچ کنی مطب های دیگش هم میاد

کارش بیست،ازچشام بیشتراعتماددارم بهش انقدرکه تبهرداره توکارش

برای این مطبشون خیلی شلوغ میشه،چون از شهرستان هم میان فکرنکنم راحت باشه،مثلاچندسال پیش صبح زودرفتیم وقت گرفتیم ولی خداااایی ارزششوداشت،خداالهی خیرش بده که با تشخیص به موقع منو بچمو نجات داد