2777
2789
عنوان

علت پریودی که همش لکه اس

225 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم ماه پیش که پریود شدم همش لکه بود بعضی وقتاهم از لکه یکم بیشتر .. الانم که موعدمه بازم چند روزه در حد لکه اس .مشکلی هست یعنی؟؟؟.میخواستم داروی محرک تخمدان بخورم سوم پری ولی اصلا معلوم نیست کی سومین روزه. ،کی بخورم بنظرتون

ع

باردار نیستین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

رحمت به شدت سرده 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید چیکار کرد برا رحم سرد

رحم و تخمدانارو گرم نگه دارى تو دوران پريود

ماساژ تخمدانا با روغن سياهدانه

خوردن سياهدانه كوبيده شده با عسل 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
رحمت به شدت سرده 

منم ۲۹ فروردین تا ۵ ام پری بودم 

۱۷ ام لکه بینی و لخته قهوه ای دیدم تا ۲روز فقططط قهوه ای بود 

۲۹ ام موعدم بود که شب قبلش شدم ولی فقطططط لک قهوه ای دیدم بازم اصلا شدید نشد هنوزم گاااااهی لک قهوه ای میبینم با اینکه موعد پریودمه ولی خون نمیبینم یا اگرم هست صورتی کمرنگه

چرا؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
منم ۲۹ فروردین تا ۵ ام پری بودم  ۱۷ ام لکه بینی و لخته قهوه ای دیدم تا ۲روز فقططط قهوه ای بود& ...

دكتر نرفتى؟

میشه بیای تاپیکم الان زدم 

الان ميام