2777
2789

من دوتا پسر دارم یک سال و ده ماه و یکی هم 5ساله خیلی دوستدارم بچه سوم هم داشته باشم زایمان‌هام سزارین بودن و خیلی دوستدارم سومی دختر باشه من خودم تک دخترم میشه از سختی‌هایش از خوبیهای بچه سوم بگین و اینکه برای دختر دار شدن کار خاصی باید انجام بدیم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار خوبیه والا افرین به جسارتت من تک بچم به خدا خسته شدم از تنهایی شوهرم و خانوادش مرجمعیتن خیلی خوبه یه چیز میشه همه بهم کمک میکنن منم دوست دارم سه تا داشته باشم

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

دو تا پسر داری والا بنظرم کافیه

اما خب دختر داشتن درسته یه چیز دیگه است

سزارین شکم سوم فکر کنم واقعا اذیت میشی 

برای دختر دار شدن لبنیات مثل دوغ و ماست زیاد بخور

نوشابه زیاد بخور

تو اینترنت نوشته خیلی چیز ها رو

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

خوش بحالت 

من دلم دومی رو میخواد اما جرأتشو ندارم با این شرایط اقتصادی جامعه و بلایای آسمانی و طبیعی

کاش شجاعت شمارو داشتم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))