2777
2789
عنوان

کسی هس براش دردو دل کنم گوش بده😔

1017 بازدید | 64 پست

دلم خیلی گرفته.انقد ک داره میترکه

من ۲۵ سالمه ۴ساله ازدواج کردم.

تو خانواده خودم ازدواج کمتر از ۲۵ رو عار میدونن و من با بدبختی رسیدم ب عشقم تو ۲۱سالگی.از حرفو حدیث خاله و عمه نگم ک بهترین روزای عمرمو ترکوند ولی من گفتم بجهنم همین ک خوشبختم با کسی ک میخوام برام بسته و ولشون کردم 

مامانمینا ام ک نگم براتون بچه ای شوهر کردنت چی بوداشون پدرمو دراورد.فقط بخاطر اینو اون.ک میگن چرا دادینش بچس.

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتوجه نکن منم ۲۲سالم بود ازدواج کردم برای ما همه دیر ازدواج میکردن با قسمت نمیشه جنگید فکر بچه تو دلت باش همین

دهن مردم همه جوره باز همینا الان ازدواج نمیکردی بازم حرف درمیوردن نمیدونم فرهنگ غلط خاله زنکی کی تموم میشه

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

فک کنید چجوری پدرم دراومد تو جمعا با اینک میدیدن از زندگیم راضی ام بازم حرفاشون بود

الان حامله ام هشت هفتمه 

فکرشو کنید کسایی ک ۲۵رو سن ازدواج میدونن.۳۰رم مادرشدن میدونن.بین ی عده احمق دارم زندگی میکنم

بمامانم ک گفتم باردارم چ رفتاری کرد

وای بدبخت شدیم

چرا حواست نبود

معلوم نیس داری چیکار میکنی

با اینک جلوگیری داشتیمو نا خواسته شد

حالا ک دوماهم پرشده از همه فامیل قایم میکنه

انگار ک استغفرالله حرومزادس بچم

از تیکه طعنه هاش نگم ک جونم دراومده😭😭

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹