2777
2789

یه مدت به شوهرم تحرکاتش مشکوک بودم .احساس میکردم ازهمکاراش که یه دختره مجرده خوشش میاد چون ازش خیلی تعریف میکرد .منم به روش آوردم گفتم راضی نیستم که ازاین دختره تعریف کنی و...اونم قبول نکرد حرفامو. الان امشب داشت باگوشیش کارمیکردوپیام میدادولبخند مرموزی روی لبش بود،بعد اومدم رد بشم چشمام افتادروگوشیش داشت توواتساپ پیام میداددوتااستیکربوس فرستاده بود نفهمیدم برای کی .اما مطمئنم برای خانوادش استیکربوس نمیفرسته .اعصابم خورده شماباشین چکارمیکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه برام سواله این دختر ها چطور میتونن با مردی ک زن داره بچه داره ارتباط برقرار کنن چطور اعتماد میکنن کسی که زنشو میپیچونه میاد سمت تو نمیترسی ک یه روزی خود تورو بپیچونه واقعا انقدر قحطی شوهر اومده 

کاش همونجا به زورهم که شده میفهمیدی کیه منم یه بارتو دوران نامزدیگذرا دیدم تو واتساپ واتساپ به یه نفر پیام داده الان کجا زندگی میکنی بعد منتظر جوابش بود روم نشدبگیرم نگاهش کنم ولی نشستم پیشش تا ببینم کیه ولی اون زرنگ بازی کردوفهمید بهم گفتبرو برام اب بیار تا رفتم بیارم اومدم دیدم کلا پاک کرده همه چیو.الان بعد گذشت سه سال و خورده ای هنوز ذهنم درگیره