2777
2789

من غربال اولم با سنو مشکلی نداشت ولی الان مال غربال دوم خون برای ntd3 رنج بالا زده کسی بوده اینطوری باشه بچه اش مشکلی نداشته خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خوب دكترت بهت چي گفته ؟ براي من غربال اول ريسك سندروم داون متوسط بود كه آزمايش سل فري انجام دا ...

منو فرستاده پیش به دکتری که کارش بارداری خای اینطوری اونم که تا دوشنبه نمیاد خیلی می ترسم آخه مگه ممکنه ان تی و غر بال اولدخوب باشه بعد این اینطوری

بنظرم اصله داستان ان تیه  اون سالم باشه بچه سالمه

اتفاقا دکترم گفت نقص لوله عصبی تو ان تی اول معلومه چون لوله عصبی جنین تو ده هفتگی بسته میشه حالا نمیدونم چیکار کنم

منو فرستاده پیش به دکتری که کارش بارداری خای اینطوری اونم که تا دوشنبه نمیاد خیلی می ترسم آخه مگه مم ...

عزيزم نگران نباش اين آزمايشها تا حدودي احتمالات هست ولي اگر شرايطش رو داري سل فري انجام بدي خيال خودت راحت ميشه .

[QUOTE=87398921]عزيزم نگران نباش اين آزمايشها تا حدودي احتمالات هست ولي اگر شرايطش رو داري سل فري انجام بدي خيال خود ...[/QUOTE

شرایط مالیشو دارم ولی می خوام آمینو بدم دکترم میگفت با سنو سه بعدی کاملا مشخص میشه

منو فرستاده پیش به دکتری که کارش بارداری خای اینطوری اونم که تا دوشنبه نمیاد خیلی می ترسم آخه مگه مم ...

البته مطمئن نيستم نقص لوله عصبي رو توي سل فري نشون بده ، توكل به خدا ان شا الله كه هيچ مشكلي نيست خانمي .

بچه ها من امروز رفتم دکتر وگفت که مشکلی ندارم و احتمال این اتفاق کمه تو سنو غربال دوم این مشکل اگه باشه مشخصه 

این پست برای کسایی می نویسم که مثل من این مشکل داشتن می خوام بگم اصلا نترسید تو غربال دوم این مشکل معلونه و اگه ان تی خوب بوده احتمال خیلی کمی برای این هست

امیدوارم نی نی همه سالم سلامت به دنیا بیاد