2777
2789

سلام لطفااگ هراطلاعی دارین بگین.پسرم2سالشه گوش پاک کن کرد توی گوشش بعدم دیدم جیق زدنگاه کردم دیدم خونیه.نمیدونم پاره شده یانه.صبح میبرمش دکتر.اگ کسی این اتفاق براش افتاده لطف کنیدبگین خوب شده یانه..ممنون میشم دعاکنین برابچم.لطفاهی نگیدهواست کجابوده وازاین حرفاچون واقعاحال مناسبی ندارم.درضمن گوش پاک کن پنبه نداش 

یه دهه هفتادی خاص 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرده گوش من از دو ناحیه سوراخ شد و بعدش خودش خوب شد اما برا بچه شما رو نمیدونم چجوریه تا چه حده ببر دکتر عزی م انشاالله که چیزی نشده

میشه با دلهای پاکتون واسه خونه دارشدمون صلوات بفرستید؟😍
پرده گوش من از دو ناحیه سوراخ شد و بعدش خودش خوب شد اما برا بچه شما رو نمیدونم چجوریه تا چه حده ببر ...

میگن خوب میشه نت سرچ کردم اماخیلی تزسیدم.میگم نکنه خدای نکرده خوب نشه.توروخدادعاکنین.

یه دهه هفتادی خاص 
میگن خوب میشه نت سرچ کردم اماخیلی تزسیدم.میگم نکنه خدای نکرده خوب نشه.توروخدادعاکنین.

من دکتر که رفتم گفت فقط آب بهش نخوره خودش ترمیم میشه که همینطورم شد نگران نباش فردا ببر انشاالله چیزی نشده شایدم چون گوش پاک کن پنبه نداشته دیواره های گوشش رو زخم کرده و اصلا ربطی به پرده گوشش نداشته باشه

میشه با دلهای پاکتون واسه خونه دارشدمون صلوات بفرستید؟😍
من دکتر که رفتم گفت فقط آب بهش نخوره خودش ترمیم میشه که همینطورم شد نگران نباش فردا ببر انشاالله چیز ...

میشه بپرسم ب چه دلیل پاره شد.واینکه خون اومدیانخ

یه دهه هفتادی خاص