2777
2789

شوهر من دلش میخوا گاهی  من ناز و نوازشش کنم  مثلا تو رختخواب میگه میشه نازم کنی یا همش میگه دلم میخوا گاهی تو از پشت بغلم کنی یا بی هوا ماچم کنی یا حتی گاهی قهر میکنه من نازش بکشم یوقتایی میپرسم همه مردا اینجوری ان میگه اره ولی روشون نمیشه بگن یا ممکنه من بیشتر احساسی باشم تا بقیه .در کل مشکلی ندارم ولی تا قبل ازدواج چیز دیگه فک میکردم رفتاراش نرماله ؟شوهرا شما از این در خواستا دارن اینم بگم بیرون خونه اصلا لوس نیست

وا چرا نباشه ببخشیدا تو نازش نکنی یکی دیگه نازش میکنه خدای نکرده

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خوبه احساسیع 

شوهر من اینجوزیه ولی یکم کمتر 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

یه چیزی رو خواهرانه بگم و برم

این چیزها ، حریم خصوصی آدمها ست

آدم برای دیگران نقل نمی کنه !

مخصوصا وقتی  خودتون با قضیه مشکل ندارید !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شوهر ندارم والا ولی اونم آدمه احساس داره دوس داره محبت ببینه قطعا خیلی هم دوست داره قدرشو بدون

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم