2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی الان خدا روشکر حالش خوبه خوبه کی گفته سرطان تهش مرگه هر کی گفته خیلی بیخود گفته

خدا رو شکررررر عزیزم خیلی خوشحالم انشالله همیشه تندرست باشند گرید سرطانشون چند بود پیش کدوم دکتر رفتن و کلا علایم سرطانشون چی بود چطوری فهمیدند

منم رفتم سه تا سونو سه تا توده فيبرو ادنوم دارم فقط سونو گفته به نظرتون چيكار كنم ممكنه سرطان باشه

خداروشکر عزیزم ولی مرتب سونو برو و پیش جراح برو که تحت کنترل باشی .ولی فیبروادنوم بد نیست  جای نگرانی نداره

عمه ام داره

علائمش چیه ؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یکی از اقوام ما روی سینه‌اشون حالت فرورفتگی و کبودی هم داشت، میگفت مثل یه گودی شده بود ،بدخیم هم بود ...

خداروشکر عزیزم گریدشون چند بود کدوم شهر هستند پیش کی عمل کردند درد هم داشت سینه هاش یا فقط همون علایم داشت

خداروشکر عزیزم گریدشون چند بود کدوم شهر هستند پیش کی عمل کردند درد هم داشت سینه هاش یا فقط همون علای ...

فکر کنم ۳

نمیدونم اسم دکترشون رو ، نه اصلا میگفتن درد نداشت تا موقعی ک بهش دست نمیزدم

اخی عزیزم گریدشون چند بود خدا سلامتی بهشون بده  چطور فهمیدند علایمش چی بود

ممنون عزیزم انشالله همچنین شما.

گرید ۲ و علایم هم یه فرورفتگی بدون درد روی پوست و دست که می‌زدیم یه توده خیلی سفت زیرش بود

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝