2777
2789
عنوان

بچه ها به خدا خسته شدم بیاین بگم چیشده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست
اونموقع که من عقد کردم باهاش دوست نبودم

ما سر عقد کادو نمیدیم فقط درجه یک 

کادو رو عروسی میدیم

رسمتون چیه حتما سر عقد هدیه باید بدین؟

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رسم ندارین لازم نیست بخری

بزار واسه عروسی خوب کادو بده

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

اصلا از حرفم ناراحت نشیا استارتر شما هم مثل خواهرم.ولی سر کارت و پول ریختن به حساب و کادو عقد ببین چه علم شنگه ای به پا کردید؟ واقعا بچگی تو رفتار جفتتون موج میزنه.

برای دفعه های بعدی تجربه بشه.پول نده به شوهرت.کم کم مجبورش کن طلا برات بخره.همچین مواقع هم به حرفش اعتنا نکن.شوهر منم بهم میگه نمیخواد بری عقد یا عروسی فلان دوستت اما من آخرش کار خودمو میکنم

اصلا از حرفم ناراحت نشیا استارتر شما هم مثل خواهرم.ولی سر کارت و پول ریختن به حساب و کادو عقد ببین چ ...

بله خودم میدونم اما من لج بکنم دست خودم نیست دیگه

خو تو ک میلینی سرکار رفتنت و پول داشتنت درد سره یه مدت سرکار نرو تا پول نداشته باشی و از شوهرت پول بخوای اگشوهرتو بد عادت کردی بعدشم تو زندگی اصلا پول من پول شوهرم نداره.میتونید یه حساب مشترک باز کنید هر ماه جفتتون یه مقداری رو ب اون حسایتون بریزید خواستید جایی برید عروسی برید از اون پول بردارید و الکی دعوانندازید تو خونه .اینجوری شوهرتم میفهمع ک استلاه کرده و تو پولکی نیستی