امشب عقد صمیمی ترین دوستم بود شوهر عوضیم یه کاری کرد که نرم جشن عقدش به خدا خسته شدم همه طلاهامو فروختم وقتی مشکل داشت تا چند سال ماشین نداشت با بدبختی میرفتیم خونه مادرم اینا که تو یه شهر دیگه هستن الان به من میگه پولکی
گفتم درست صحبت کنم بعد قبل عید ۲میلیون از من پول قرض گرفت برگشته میگه این ۲۰۰تومنو میزنم به حساب او ...
تو زندگیتون ایتقدر حسابگر نباشید زنو شوهریدا اون داشته باشه براتو خرج میکنه دا چقدر پولم طلاهام میکنی بیچاره شوهرت نباید ب زبون آورد این چیزارو 😐
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
اشکال نداره حالا بعد برو پیشش ی هدیه و ی دسته گل بخر ببر ی مدت باهاش سرسنگین باش ولی ن طوریکه زندگی ...
به خدا اونقدر خسته ام که نمیتونم کاری کنم از اینکه هر سری بحث پول میاد وسط این رفتارارو باهام داره باورتون میشه برگشته میگه سندی داری که به من پول دادی اگه نداری پس حرف نزن
بله یه کار نیمه وقت میرم به خدا سنیم ندارم ۲۰سالمه اما هرچیم کار میکنم از دستم میگیره انتظار داره م ...
یکی از همکارام از ما خیلی بزرگتره همیشه میگه همه حقوقتون رو ب شوهرتون ندین البته من ک مجردم ولی همیشه توصیه میکنه میگه شوهر هرچقدر هم خوب باشه ممکنه ی روز علیه تو باشه حقوقت هرچقدر هست تو کمتر بگو و ی مقدار پس انداز کنید ولی بهش هیچ وقت نگید
مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه