2777
2789
عنوان

بچه ها به خدا خسته شدم بیاین بگم چیشده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم درست صحبت کنم بعد قبل عید ۲میلیون از من پول قرض گرفت برگشته میگه این ۲۰۰تومنو می‌زنم به حساب او ...

تو زندگیتون ایتقدر حسابگر نباشید زنو شوهریدا اون داشته باشه براتو خرج میکنه دا چقدر پولم طلاهام میکنی بیچاره شوهرت نباید ب زبون آورد این چیزارو 😐

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

دختر عموم پول داد ب شوهرش ازش چک گرفت 

تا تو باشی دیگه بهش بها ندی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

تو زندگیتون ایتقدر حسابگر نباشید زنو شوهریدا اون داشته باشه براتو خرج میکنه دا چقدر پولم طلاهام میکن ...

من الان دارم اینجا میگم که شما متوجه بشین من تو هیچی براش کم نزاشتم اما اون اینطوری رفتار میکنه

دختر عموم پول داد ب شوهرش ازش چک گرفت  تا تو باشی دیگه بهش بها ندی

تو رو خدا بگین چطور رفتار کنم از الان باهاش الانم به این فکر می‌کنم جشن عقد صمیمی ترین دوستم نرفتم دلم ریش میشه گریم میگیره

اشکال نداره حالا بعد برو پیشش ی هدیه و ی دسته گل بخر ببر

ی مدت باهاش سرسنگین باش ولی ن طوریکه زندگی تو خراب کنی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

اشکال نداره حالا بعد برو پیشش ی هدیه و ی دسته گل بخر ببر ی مدت باهاش سرسنگین باش ولی ن طوریکه زندگی ...

به خدا اونقدر خسته ام که نمیتونم کاری کنم از اینکه هر سری بحث پول میاد وسط این رفتارارو باهام داره باورتون میشه برگشته میگه سندی داری که به من پول دادی اگه نداری پس حرف نزن

بله یه کار نیمه وقت میرم به خدا سنیم ندارم ۲۰سالمه اما هرچیم کار می‌کنم از دستم میگیره انتظار داره م ...

یکی از همکارام از ما خیلی بزرگتره همیشه میگه همه حقوقتون رو ب شوهرتون ندین البته من ک مجردم ولی همیشه توصیه میکنه میگه شوهر هرچقدر هم خوب باشه ممکنه ی روز علیه تو باشه حقوقت هرچقدر هست تو کمتر بگو و ی مقدار پس انداز کنید ولی بهش هیچ وقت نگید

به خدا اونقدر خسته ام که نمیتونم کاری کنم از اینکه هر سری بحث پول میاد وسط این رفتارارو باهام داره ب ...

میفهمم یکی ب منم چند وقت پیش اینو گفت بهش پول قرض دادم زد زیرش

بد عادتش کردی دوره زمونه مگه عوض شده تو پول میدی

به نظرت چه هدیه ایی براش بگیرم؟

نمیدونم والا اون ب تو چی داد سر عقدت؟

ی چیزی در همون هدیه بده