2777
2789
عنوان

یه فست فود خیلی خوشمززززززه بیاین

721 بازدید | 32 پست

یه فست فود دلم میخاااد که وقتی گازش بزنی پنیر پیتزاش کشششش بیااااااد خیلیم خوشمزه باشه چی پیشنهاد میدین؟؟

عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز خیلیی ساده و سریع که الانم میتونی سریع درس کنی بوخوری.. سیب زنینی رو خلال کن سرخ کن یکم. بچین تویه ظرف. یکم قارچ و فلفل دلمم بسرخ بریز رو سیب زمینیات. روشم پنیر پیتزا بزار تو توستر.. خیلیم خوجمزس بی دردسرم هست...

اگه تهرانی پیتزا میخوش تو فردوس شرق

چه جوریه؟ مزه هاش؟ قیمتش؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چی میزنید کش نیاد من پنیر میتزا میزنم فقط برشته میشه کش نمیاد

سس بشامل میخاد من تاحالا درست نکر ک

یا ولی عصرعج نگهدار فرزندانم باش. نامه سرنوشتم را به شادی وخوشبختی وبرکت امضاکن.