2777
2789

ممنون میشم ❤❤

ترجیحا پسر باشه 😉

تعداد رای : 12
نظرسنجی
اسم حتما باید معنیش تو خودش باشه
3
25%
اسم باید ریشه و معنی خاصی داشته باشه
9
75%
دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلوفر، صدف ، دریا ، ستاره ، سوسن،نسترن،

نیلوفر اسم خودمه و خیلیم دوسش دارم ولی باور کن تو کل عمرم کسی منو نیلوفر صدا نکرده همه میگن نیلو یا میگن نیلی  داداشم ک فیلی صدام میکرد  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
نیلوفر اسم خودمه و خیلیم دوسش دارم ولی باور کن تو کل عمرم کسی منو نیلوفر صدا نرکده همه میگن نیلو یا ...

😂😂😂😂😂 اشکال نداره من بهت میگم نیلوفر جووون😊 

ولی حتما میخوان باهات صمیمی باشن میگن نیلووو دیگه😄

😂😂😂😂😂 اشکال نداره من بهت میگم نیلوفر جووون😊  ولی حتما میخوان باهات صمیمی باشن میگن نیلوو ...

مرسی    

آخه صمیمیتم حدی داره خب بعضی وقتا بگن نیلوفر چی میشه؟

نیلوفر اسم خودمه و خیلیم دوسش دارم ولی باور کن تو کل عمرم کسی منو نیلوفر صدا نکرده همه میگن نیلو یا ...

ای جان منم عاشق ى نیلوفرم ک بخاطر ایشون عاشق این اسم شدم ما نیلوفر جان صدات میکنیم 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
خیلی اسم قشنگیههههههه

آره خو قشنگه ولی درست صدا نمیکنن ک همیشه تو رویاهام میگفتم هرچند خانواده و دوستام بلد نیستن نیلوفر رو درست بگن   ولی وقتی شوهر کنم حتما شوهرم اسممو قشنگ میگه ولی از شانس من اونم همش یا بهم میگه نیلو یا میگه فندق  یا در مواقعی هم دیده شده وقتی یکمی چاق بشم قلمبه صدام میکنه