2777
2789
عنوان

دیگه چرا دخترا متلک میگن؟

1179 بازدید | 51 پست

دیروز با دوستم بیرون بودیم دوتامون مانتو لیمویی پوشیده بودیم و شال لیمویی و سایه طلایی  بعد همین جور ک داشتیم قدم میزدیم یه دختر قد کوتاه و سبزه و چاق رد شد گفت چقدر زشتی   یه لحظه موندم گفتم برای چی اینا گفت بچه ها اگه ام دختری تو خیابون میبینید ظاهرش نمیپسندید نگیر چقدر زشتی من ک دو روزه از فکرش بیرون نمیام با اینکه خیلیا ازمون تعریف کردن دخترک بی ادب  آخه یکی باید نظر بده ک حداقل خودش خوشگل باشه دلمون نسوزه نه توعه خپل

اصفهانی هستی؟😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفتون از پوشیدن لباس مشابه و آرایش مشابه قطعا چیزی جز خودنمایی و جلب توجه مردم نبوده.

بمیرم برات که انقدر شان خودت رو آوردی پایین.

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

کاری به دختره ندارم ولی با مانتو لیمویی شال همرنگشو نپوش خوب نمیشه

سایه هم برای بیرون نزن😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اخهی ولش کن شاید حسودیش گرفت خواست خودشو خالی کنه حسود بدبختیه که نمیدونه داره خودشو میسوزونه نه دیگرانو.تو هم برات مهم نباشه.فکر کن آدم حسودیش نیشه چه شکلیه؟میخواد خودشو خالی کنه نمیشه.حالا اون خودشو خالی کرد.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝